Camping en pre-party voor Extrema Outdoor

Door LisettevM op 16 februari 2012 - 14:42 1 Het Belgische festival Extrema Outdoor vind ook dit jaar plaats het recreatieterrein Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren. Dit jaar krijg het festival echter een andere wending: de bezoekers kunnen deze editie overnachten op de camping naast het festivalterrein.

Een combiticket geeft de festivalganger toegang tot het festival, inclusief overnachting op zowel vrijdag als zaterdagnacht.
Tevens geeft het ticket je toegang tot de speciale pre-party die vrijdagavond plaatsvindt op het strand van Kelchterhoef. De pre-party is toegankelijk voor slechts 2.000 bezoekers met een combiticket. Daarnaast worden er ook enkele losse kaarten voor de pre-party verkocht.

Extra Outdoor Belgium vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 augustus. Over de kaartverkoop en ticketprijzen is vooralsnog niets bekend.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



directnews

DI-RECT EN ALAIN CLARK OP DRAKENBOOT FESTIVALHet vierde jaar op rij opent het Drakenboot Festival op vrijdagavond 29 juni...

waylonnews11

WAYLON, DEF P & THE BEATBUSTERS E.A. VOOR PUDDINGPOP Waylon, Def P & the Beatbusters, Mooi Wark, El & the Floorfillers,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.