Sweelpop gooit het roer om

Door Marz667 op 28 februari 2012 - 15:18 1 In voorgaande jaren viel Sweelpop vaak in de bouwvak, waardoor de organisatie denkt dat potentiële bezoekers op vakantie waren, maar de 31e editie wordt gehouden op vrijdag 1 juni.

Naast een nieuwe datum gaat de organisatie ook het roer omgooien. Woordvoerster Marjan Koopman: "De bezoekers hebben bijvoorbeeld aangegeven dat ze vooral naar Sweelpop komen voor de gezelligheid. Daar gaan we als bestuur nog meer rekening mee houden bij de voorbereidingen van de komende editie van het festival."

Het festival wordt gehouden op Sportpark 't Alterbarg in Zweeloo en had in het verleden o.a. Ben Saunders, Di-rect, Waylon, Miss Montreal, Rowwen Heze, Kane, Ilse DeLange, Racoon en Within Temptation geprogrammeerd.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kindergartennews1

TILBURG KRIJGT DANCEFESTIVAL IN HET CENTRUMOp zaterdag 12 mei 2012 vindt de eerste editie van dancefestival Kindergarten...

Antony-and-the-Johnsons.gif

ANTONY AND THE JOHNSONS E.A. OP GENT JAZZ FESTIVAL Woensdag 11 juli speelt Antony and the Johnsons samen met het Metropole...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.