Adv: Muzikanten, kunstenaars en schrijvers verkopen werk op Cultuurveiling.nl

Door RobZ op 05 maart 2012 - 17:09 1 Sinds vandaag is Cultuurveiling.nl officieel van start gegaan. Op deze website van Cultuurveiling zullen muzikanten, schrijvers en andere kunstenaars hun werk en / of hun diensten gaan verkopen. Het uitgangspunt is eenvoudig: De veiling begint op €1,- en de gene met het hoogste bod wint de veiling en dus het kunstitem.

Met het wegvallen van de kunstenaarssubsidies en de verhoging van de btw, verplicht het huidige kabinet de kunstenaar commerciëler en marktcomformer te denken. Cultuurveiling.nl is daarom een ideaal platform voor zowel kunstenaars als hun potentiële klanten. Kunstenaars bieden hun kunst aan, de potentiële klanten bepalen de prijs.

Vandaag is de site dus begonnen met een gedichtenbundel van KoSte en een schilderij van Louisa. Woensdag is het de beurt aan de eerste cd: The Secret Love Parade biedt hun cd Marry Looking Ready gesigneerd en wel aan op de veiling. Ook cd’s van BlackBoxRed en Nadie Reyhani zullen binnenkort op Cultuurveiling.nl geveild worden en Mudicine zal een huiskamerconcert verzorgen voor de winnaar hun van hun veiling.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefblues

EERSTE NAMEN CULEMBORG BLUES 2012Zaterdag 25 augustus 2012 maakt Culemborg zich weer op voor een van de...

walk the line

HAAGSE INBRENG WALK THE LINE BEKEND De drie Haagse bands die op 11 en 12 mei op het Walk the Line Festival op...