Winnen: 2x Only The Brave Tattoo-portrettenboek Life Under My Skin

Door Marz667 op 06 maart 2012 - 13:37 1 Diesel breidt haar lijn Only The Brave eau de toilette-lijn uit met Only The Brave Tattoo. Only The Brave Tattoo is donkerder, ruiger en zwaarder getatoeëerd dan Only The Brave. Diesel-oprichter Renzo Rosso vond zijn inspiratie voor deze nieuwe geur in de inspirerende wereld van de tatoeages.

Het kiezen van een geur is even persoonlijk als het laten zetten van een tatoeage: het laat zijn sporen na op je huid, en laat zien wie de drager is. Tatoeagekunst maakt een groot deel uit van Renzo Rosso’s leven sinds hij in 2005 – ter ere van zijn vijftigste verjaardag – zijn eerste tatoeage nam. Boven zijn enkel heeft Rosso zijn levensmotto laten zetten: Only The Brave.


In samenwerking met de Diesel Fragrance Factory – een online laboratorium van stedelijke trends – is een serie van veertig intrigerende portretten van getatoeëerden uitgebracht als boek, met de titel Life Under My Skin. Dit boek kun je winnen, door te mailen naar [email protected] met als onderwerp Life Under My Skin.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Skrillexnieuws38

SKRILLEX ALS AFSLUITER IN DE ALPHADubstepsensatie Skrillex zal dit jaar één van de drie Lowlands dagen...

Rock am Ring7

PETER DOHERTY BEVESTIGT ZICHZELF VOOR ROCK IM PARK Peter Doherty heeft zichzelf bevestigd voor de festivals Rock am Ring/Rock im...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.