Festivaloverzicht: Paasweekend 2012

Door Freya op 29 maart 2012 - 13:32 1 Het festivalseizoen zit er weer aan te komen, maar ook Pasen wordt gevierd. Pasen vindt dit jaar plaats op zondag 8 en maandag 9 april en op dat moment gaan er veel festivaldeuren open. Festivalinfo zet de leukste op een rij voor diegene die nog geen keuze heeft gemaakt.

Schijndel wordt aangedaan door o.a. Blaudzun, Within Temptation, Racoon en De Heideroosjes. Den Hout krijgt bezoek van o.a. Bløf, BZB en Wolter Kroes. Zieuwent heeft o.a. Shaking Godspeed, Anneke van Giersbergen en Kraantje Pappie op het programma. Hoorn programmeert o.a. Chef'Special en Handsome Poets.

Ook in België worden er festivals georganiseerd tijdens het Paasweekend. Zo is er Dunk! Festival met o.a. 65DaysofStatic en voor de metalfans is er Power Prog & Metal Fest met bijvoorbeeld Evergrey, Blind Guardian, Korpiklaani en Finntroll.

Uiteraard tippen wij ook de gratis festivals zoals POBparade met o.a. All Heads Rise en Prilpop met bijvoorbeeld Kinkobra. Want wat is er nou leuker dan gratis van muziek genieten?

Festivalinfo zorgt ervoor dat niemand een reden heeft om thuis te blijven tijdens Pasen! Klik hier voor een compleet overzicht van alle komende festivals. Missen we er één? Klik hier om het festival alsnog toe (te laten) voegen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dunyafestival

NIEUWE NAMEN VOOR DUNYA FESTIVAL K. Schippers, JAH6, Hindi Zahra, W.Victor, Tamikrest, Ellen Deckwitz en...

Rock Herk nieuws22

THE RAVEONETTES EN MEER VOOR ROCK HERK Er zijn weer nieuwe namen voor Rock Herk bevestigd. The Raveonettes, The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.