Music Against Cancer: voorverkoop gestart

Door Yeahroen op 14 september 2005 - 16:39 Als je je metalheart op de goede plaats hebt zitten dan kun je een maandje na de kerst in de Amsterdamse Melkweg terecht voor een feestje waar je je zowel tegoed kunt doen aan enkele van de betere/bekende metalbands als met je aanwezigheid bijdragen aan bestrijding van kanker.

Op 22 januari 2006 vindt namelijk Music Against Cancer, waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding zal gaan.

Autumn, Morning, Nemesea, Orphanage, Soulstitia en Xystus zullen optreden op Music Against Cancer. Op de dag zelf zal er ook een loterij zijn waarin pakketten met een shirt of cd van de spelende bands te winnen zijn. De organisatie bereidt momenteel verder een online veiling voor, waarvan de opbrengst natuurlijk ook naar KWF zal gaan.

Afgelopen vrijdag is de voorverkoop van dit sympathieke evenement gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketservice (de 150 grote postkantoren) en via de vaste Melkweg vvk adressen in Amsterdam.

Als je nou toch een kaartje voor X-Mass Metalfest haalt, dan krijg je voor 15 euro (ex.vvk) er een maand later nog een mooi metalfeestje bij. (En wellicht een goed gevoel, maar daar hoef je het niet voor te doen natuurlijk...)

- Website KWF Kankerbestrijding
- Website Music Against Cancerthemusicinmyhead_news

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB OP MUSIC IN MY HEADBlack Rebel Motorcycle Club (BRMC) geeft aan op hun site dat ze naar Den Haag...

Wasted Festival

WASTED FESTIVAL ONTAARDT IN VECHTPARTIJ EN ARRESTATIES AMSTERDAM - De politie heeft zaterdagavond zeven mensen gearresteerd die...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.