Oosterhouters bezwaar tegen Parkfeest Oosterhout

Door Freya op 19 april 2012 - 12:31 1 Ongeveer 50 bewoners van Oosterhout hebben bezwaar gemaakt tegen geluid van Parkfeest Oosterhout. Ze zijn de geluidsoverlast namelijk helemaal zat. Bewoners verzoeken de gemeenteraad nog eens te kijken naar de evenementennota. In het voorstel staat de maximale geluidsnorm op 75 decibel, gemeten van 200 meter van het podium. Niet alleen het geluid wordt als last gezien, ook klagen bewoners over het gedrag van de bezoekers.

Op het festival komen o.a. Alain Clark, Racoon en De Dijk optreden. Hier vind je al onze Parkfeest Oosterhout informatie.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



blijburg

BLIJBURG VIERT OPENING SEIZOEN MET VERBLIJDINGSDAGZaterdag 5 mei viert Blijburg aan Zee de opening van het seizoen met...

Fortarock 20129

TIJDSCHEMA FORTAROCK BEKEND Het Nijmeegse festival Fortarock heeft zojuist het tijdschema bekend gemaakt....

REACTIES

Avatar Impulzer
do 19 apr 2012 14:05

Impulzer Pff, lekker janken dat er 1 weekend in het jaar geluidsoverlast is omdat er een festival voor jong en oud wordt georganiseerd in je buurt. Ga dan lekker een weekendje weg ofzo. Zeikmensen.

 0
Avatar jeroensiep
do 19 apr 2012 14:34

jeroensiep Er komt absoluut geen asociaal tuig op dat festival, het is meer een familiefestival dan wat anders...Het geluid stopt volgens mij ook gewoon rond 11 uur, dit is gewoon puur gezeik. En kijk eens naar de namen die er staan, geen enkele band die daar staat speelt iets dat voor geluidsoverlast kán zorgen.

 0
Avatar deGus
do 19 apr 2012 18:51

deGus jeroensiep schreef:
En kijk eens naar de namen die er staan, geen enkele band die daar staat speelt iets dat voor geluidsoverlast kán zorgen.

Tot kort geleden woonde ik aan de rand van de stad. Vorig jaar kon ik Blof boven het volume van mijn tv uit horen, dus dit is echt een bullshit statement.

Dan ben ik het wel eens met Impulzer, plan iets in desbetreffend weekend, of koop een kaartje.

 0
Avatar Solar.Cell
vr 20 apr 2012 00:45

Solar.Cell En weer een groepje zeikerds, kword gestoord van die lui.

 0
geen avatar
vr 20 apr 2012 13:40

s0l0f 1 keer in het jaar moet toch kunnen? Tuurlijk moet er wel enigszins rekening gehouden maar dat geldt voor beide partijen.

En anders toch gewoon (slapen) oordopjes in?

http://www.google.nl/search?q=oordopjes+slapen

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.