Metal Dome op Graspop groter en speciale act

Door Freya op 26 april 2012 - 10:38 1 Op Graspop Metal Meeting zijn zoals bekend vier festivalpodia en een Metal Plaza om even door te zakken te vinden, maar dit jaar wordt één van de festivalpodia net iets anders. De Metal Dome wordt dit jaar namelijk ondergebracht in een grotere en dus nieuwe tent. Dit betekent meer ruimte en daarnaast biedt deze tent meer mogelijkheden qua klank en licht.

Ook is er voor de liefhebbers van een nachtje doorgaan nog een speciale act in de Metal Dome te vinden. 's Nachts zijn er namelijk "sensuele danseresjes" te vinden die een bijzondere, sensuele dansact verzorgen. Dit is volgens de organisatie "de perfecte mix voor een nachtje doorgaan."

Hier vind je al onze Graspop Metal Meeting informatie inclusief de line-up tot nu toe. Er worden nog twee namen aan de line-up toegevoegd.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



swedenrockfestival

COMBIKAARTEN SWEDEN ROCK 2012 UITVERKOCHTDe vierdagenkaarten voor Sweden Rock 2012 zijn allemaal over de toonbank...

PetePhilly

DUNYA FESTIVAL COMPLEET MET O.A. PETE PHILLY Hollie Cook (dochter van Sex Pistols' Paul Cook), The Excitements , (KiT)...

REACTIES

Avatar tobyhazenberg
do 26 apr 2012 10:40

tobyhazenberg De palen in?

 0
Avatar graspop20
do 26 apr 2012 10:58

graspop20 Zoiets, na één van de headliners toch even kijken wat het voorstelt.

 0
Avatar SnarfLiono
do 26 apr 2012 11:57

SnarfLiono Als dat zou betekenen dat die dance keet er tegenover zou verdwijen, dat zou perfect zijn. Nog nooit gesnapt wat die tent er doet, ja sponsorbelangen maar draai dan tenminste hardrock/metal en gaan ABBA en GAGA.Ik moet wel eerlijk zeggen dat er altijd mensen zijn dus blijkbaar is er markt voor de voetjes van de vloer op non-rock/metal muziek? Maar dansmariekes altijd +1 en dat de Metaldome groter wordt ook niks mis mee.

 0
geen avatar
do 26 apr 2012 12:54

hermpie-666 whoehoe!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.