Festivalinfo ondersteunt meerdere Bevrijdingsfestivals met mobiele app

Door op 1 Festivalinfo is aanwezig op Bevrijdingsfestival Amsterdam (klik hier), Bevrijdingsfestival Overijssel (klik hier), Bevrijdingspop Haarlem (klik hier) en Bevrijdingsfestival Groningen (klik hier) met een nieuwe mobiele app.

Festivalinfo is al jaren de plek voor al je festival voor- en napret, maar komend festivalseizoen voorziet Festivalinfo je ook op het festivalterrein van informatie met een mobiele app! De app biedt een blokkenschema, plattegrond, informatie over de bands en natuurlijk het laatste festivalnieuws.

De killer-feature van onze app is echter de offline functionaliteit. Het is mogelijk om thuis, met goed internet, de festivalinformatie van een bepaald festival op je telefoon op te slaan. Hierna kan je deze helemaal zonder internet raadplegen! Ideaal voor op de festivalwei dachten wij! (Je moet voor deze feature wel een redelijk recente telefoon hebben).

We zijn momenteel bezig met een beta-test van onze app, we willen graag eerst alle kinderziektes eruit krijgen, dus Festivalinfo is erg benieuwd naar jullie gebruikers-ervaringen. Laat als reactie op het nieuwsbericht of via Twitter met hashtag #fiapp weten wat jij van de app vindt en wat er volgens jou beter kan! Hij komt straks (naast via m.festivalinfo.nl) ook als echte app in de iPhone/Android market.kraantjepappienews11

KRAANTJE PAPPIE NAAR ROCK WERCHTERRock Werchter heeft bekend gemaakt dat Kraantje Pappie komt optreden. De...

Cannabisbevrijdingsdagnews

DEF P, ISIS E.A. TIJDENS CANNABIS BEVRIJDINGSDAG Zondag 17 juni organiseert de Vereniging voor Opheffing van het...

REACTIES

geen avatar
vr 04 mei 2012 19:55

geert1 Een goed initiatief om de mobiele apparaten actief te gaan ondersteunen! Volgens mij zit er ook veel goeie info in de apps, en het offline opslaan is een goed concept dat festivalgangers tegemoet komt. Maar de vormgeving vind ik ontoereikend voor 2012. Hetzelfde geldt voor de stijl van de website zelf. Over smaak valt dan misschien niet te twisten, maar een complete makeover zou zeker positief werken lijkt me. Op bijvoorbeeld www.dribbble.com is te zien hoe mooi en gebruiksvriendelijk web- en mobile design tegenwoordig kan zijn. Ik zal 'es kijken of ik de app van Bevrijdingsfestival Groningen morgen eens verder kan proberen.

 0
Avatar RobZ
za 05 mei 2012 11:14

RobZ Bedankt voor feedback! We hebben het design van de app bewust erg simpel gehouden. Dit scheelt namelijk veel batterij en bandbreedte. Ook kwam uit onze enquete (over mobiel gebruik op festivals) dat veel mensen een app wilden die vooral functioneel, snel en zuinig met batterij en internet is. Het uiterlijk van de app stond dus erg laag op de prioriteitenlijst.

geert1 schreef:
Een goed initiatief om de mobiele apparaten actief te gaan ondersteunen! Volgens mij zit er ook veel goeie info in de apps, en het offline opslaan is een goed concept dat festivalgangers tegemoet komt. Maar de vormgeving vind ik ontoereikend voor 2012. Hetzelfde geldt voor de stijl van de website zelf. Over smaak valt dan misschien niet te twisten, maar een complete makeover zou zeker positief werken lijkt me. Op bijvoorbeeld www.dribbble.com is te zien hoe mooi en gebruiksvriendelijk web- en mobile design tegenwoordig kan zijn. Ik zal 'es kijken of ik de app van Bevrijdingsfestival Groningen morgen eens verder kan proberen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

Bevrijdingsfestival Groningen FESTIVAL APP

Download de Festivalinf app!

Bevrijdingsfestival Groningen blokkenschema

Blokkenschema Bevrijdingsfestival Groningen 2012
Blokkenschema Bevrijdingsfestival Groningen 2012 zaterdag 05 mei

GERELATEERD NIEUWS