Festivalinfo zoekt enthousiaste stagiair(e)s

Door Marz667 op 01 juni 2012 - 16:16 1 Voor de websites Festival- en Podiuminfo zoeken wij naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal drie maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam. We kunnen in de zomerperiode (vanaf juli) en ook na de schoolvakantie (vanaf september) een stageplek aanbieden.

We zoeken vooral enthousiaste studenten in de richtingen media/cultuur, vormgeving en journalistiek. Ook studenten met een technische opleiding (PHP / MySQL development) en stagiair(e)s die experts zijn op het gebied van social media zijn meer dan welkom.

Stageopdrachten in het verleden waren bijvoorbeeld het bestuderen van de beheermodule en het schrijven van een advies-rapport, het opzetten van een enquête onder onze bezoekers, het schrijven van journalistieke stukken en het vormgeven van (onderdelen van) de websites. Natuurlijk staan we open voor creatieve stagiair(e)s met eigen leuke ideeen voor een stageopdracht.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en wat informatie over jezelf naar Rob van der Zwaan: info@festivalinfo.nl.hiphoprap-news.jpg

NIEUWE NAMEN DEFINITIE VAN HIPHOP 2012Een maand geleden maakte 013 Poppodium al bekend dat Definitie van Hiphop...

jazz 4 good

WILLEMSTADSE JAZZFESTIVAL JAZZ 4 GOOD GEANNULEERD Het Willemstadse jazzfestival Jazz 4 Good is afgelast. Het festival moet...

REACTIES

Avatar miesjuh93
vr 01 jun 2012 19:13

miesjuh93 Geld dit ook voor de opleiding DTP? Ik volg namelijk deze opleiding en heb na zomervakantie een stage plek nodig! Het is een intresante kans.

 -1
Avatar Kwadi
za 02 jun 2012 17:38

Kwadi Altijd leuk, gratis werk.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.