Rockweekend America gaat verhuizen

Door mindstorm op 18 november 2005 - 13:04 1 Het Rockweekend Festival in het Limburgse America gaat verhuizen. Het jaarlijks festival vind altijd plaats in het weekend na Pasen. In 2006 is dat op vrijdag 21 & zaterdag 22 april. Vanaf dan zal Rockweekend plaatsvinden aan de Graafsebosweg in America. Het speurwerk naar een terrein was geen makkelijke kluif. De organisatie gaat nu voor de 4de keer naar een ander terrein. De nieuwe plek is zeer geschikt en ligt verder weg van het dorp. Verdere groei van het festival behoort hierdoor tot de mogelijkheden.

Voor de 8ste editie is reeds een aantal bands geboekt maar deze worden pas naar verwachting eind december bekend gemaakt. Ook in 2006 is er weer ruime aandacht voor de kleinere en beginnende bands. In de afgelopen jaren deden alle nationale toppers als Krezip, Kane, Within Temptation, Heideroosjes en Di-rect het festival al eens aan maar ook internationale bands als Status Quo, Dog Eat Dog en Therapy? stonden al eens op het Rockweekend.

Al onze informatie over het Rockweekend is hier te vinden!


festival

OPGEHEVEN INDORPPOP HOUDT BENEFIET VOOR ZICHZELFDe Stichting Indorppop uit Zuidwolde hoopt met een zelf georganiseerd...

013_plaatje

EERSTE NAMEN ROADBURN FESTIVAL BEKEND Een groot deel van het programma van het 11de Roadburn Festival op zaterdag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.