Dans- en theaterprogramma Lowlands compleet

Door SaskiaL op 19 juni 2012 - 12:47 1 Eerder werden de eerste namen van het dans- en theaterprogramma op Lowlands al bekend gemaakt, maar vandaag wordt het plaatje compleet. Boris van der Ham, Katja en Birgit Schuurman, Thijs Römer, Yorick Zwart, Kopergieterij en het KIP, Conny Janssen, Internationaal Danstheater, Maria Goos en Onafhankelijk Toneel vullen de line-up aan. Dat maakt het festival vandaag bekend op haar website.

Opmerkelijke namen zijn Boris van der Ham, Katja en Birgit Schuurman en Thijs Römer. Zij spelen in een bewerking van de cultfilmhit Pulp Fiction. Deze bewerking is door Nachtgasten gemaakt. Tijdens deze voorstelling worden zij begeleid door de Jan Groenteman Band. Conny Janssen verzorgt de workshop 'Leer Dansen met Conny Janssen' op zaterdagochtend in de Bravo.

Allen zijn zij 17, 18 of 19 augustus in de Juliet op Lowlands te bewonderen. Lowlands vindt plaats in Biddinghuizen en is al maanden uitverkocht. Kijk hier voor al het nieuws rondom Lowlands 2012!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock am Ring6

MOGELIJK NIEUWE LOCATIE ROCK AM RINGRock am Ring wordt jaarlijks georganiseerd op de Nürburgring nabij Adenau in...

couleurcafenews

COMBITICKETS COULEUR CAFÉ 2012 UITVERKOCHT De combitickets voor het Brusselse wereldmuziekfestival Couleur Café zijn...

REACTIES

geen avatar
di 19 jun 2012 13:07

TerrorTed Hmm mocht de titty twister er dit jaar ook weer zijn, zouden dan Katje en Birgit daar ook nog gaan optreden... ;)

 0
Avatar SnarfLiono
di 19 jun 2012 19:12

SnarfLiono Kan altijd beter zijn dan-the horror- een Nederlandse bewerking van Pulp Fiction, dat is GVD heiligschennis, beide dames schuurman hebben most certainly never nooit het talent om de rol van Uma Thurman te spelen en Boris van der Ham als Marsellus Motherfucking Wallace??? Goed dat ik mij al 6 jaar verre houd van dit socialistische pauper feestje dat Lowlands heet.

 0
geen avatar
wo 20 jun 2012 14:47

Tommy1205 Socialistisch pauper feestje? Misschien moet je eerst eens leren wat socialisme inhoudt en dat 't volkomen los staat van 'n festival als Lowlands voordat je allemaal quasi stoere dingen het internet opgooit!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.