Sziget krijgt 'Holland meets Hungary Stage'

Door SaskiaL op 29 juni 2012 - 12:37 1 Sziget heeft er dit jaar een nieuw podium bij. Het gaat hier om de 'Holland meets Hungary Stage'. Desbetreffende plek komt in plaats van het 'Dutch Meetingpoint' en moet uitgroeien tot een ontmoetingsplek voor Hongaren en Nederlands.

Ook moet het 'Holland meets Hungary'-concept in de toekomst uitbreiden tot een vaste broedplaats voor Nederlandse kunstenaars in Budapest. Het podium kent een gevarieerd programma met onder meer schrijver Jaap Scholten (winnaar Libris prijs).

Het avondprogramma wordt verzorgd door Jam de la Crème. Aan deze gelegenheidsband nemen leden van o.a. The Kyteman Orchestra, Anouk en Di-Rect deel. Niet alleen Nederlandse acts betreden het podium, ook bekende Hongaarse artiesten jammen mee.

Naast dat alles zullen er speciale optredens van onder meer Boef en de Gelogeerde Aap en een DJ set van Chef'Special plaatsvinden. Het nachtprogramma loopt door tot 5 uur en wordt ingevuld door Nederlandse, Vlaamse en Hongaarse djs.

Sziget vindt van maandag 6 tot en met maandag 13 augustus plaats. Kijk hier voor alle informatie rondom Sziget Festival 2012!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rockherk2012news

WINNEN: 5 COMBITICKETS VOOR ROCK HERKOp vrijdag 13 juli en zaterdag 14 juli vindt Rock Herk in Park Olmenhof te...

devintownsend2

DEVIN TOWNSEND PROJECT E.A. VOOR DISTORTION Begin deze week werd bekend dat Devin Townsend Project met Fear Factory...

REACTIES

Avatar Guidovm
vr 29 jun 2012 18:24

Guidovm Hahahah net of dat elders niet kan daar!
Sziget is het Salau van toen! Of nog erger Star beach!!!

 0
Avatar deHertog
vr 29 jun 2012 19:23

deHertog Sziget=Holland meets Holland... war je zegt Guidovm, was er vorig jaar en ben echt geschrokken van het gerso-gehalte daar... Toch heb ik me vermaakt, vooraan bij de bands staat het nog steeds vol liefhebbers!

 1
Avatar Guidovm
ma 02 jul 2012 16:20

Guidovm Dat had ik je van te voren wel kunnen vertellen de hertog!
Had jaren geleden mee kunnen gaan maar toen nog geen geld als student toen waren er amper ned nu heb ik doekoe maar wil ik er gratis nog niet heen!
Nee ga wel een keer clubben in Buda of Pest!
Of een mooi concert pakken daar!

 0
Avatar Rudie_
di 03 jul 2012 19:04

Rudie_ Helemaal mee eens. Ik ben vorig jaar voor het eerst naar Sziget gegaan en het stikte er van de dronken irritante Nederlanders. Leuk om het festival een keer meegemaakt te hebben maar na 1 a 2 keer ben je er wel klaar mee denk ik!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.