Pukkelpop herdenkt slachtoffers Pukkelpop-ramp op diverse manieren

Door RobZ op 09 juli 2012 - 12:58 1 Naar aanleiding van de tragische gebeurtenissen die op 18 augustus 2011 op Pukkelpop plaatsvonden, plant de organisatie in overleg met de nabestaanden van de overleden slachtoffers, Stad Hasselt en het ‘Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm’ een herdenkingsmoment op zondag 5 augustus om 14.00u op het festivalterrein van Kiewit.

Naast burgemeester Hilde Claes en festivalorganisator Chokri Mahassine brengen ook familieleden en vrienden van enkele overleden slachtoffers een korte getuigenis. Na de herdenking op het festivalterrein kan het monument vrij bezocht worden door alle aanwezigen.

Op donderdag 16 augustus spelen Clouds On Elektricity, de band van overleden Pukkelpopslachtoffer Marlo Ghys, na Glenn Claes die in de Wablief?! opent met een korte hommage aan alle Pukkelpopslachtoffers.

Op zaterdag 18 augustus wordt ten slotte omstreeks 18.10u op alle terreinen en alle podia 1 minuut stilte gehouden.

Pukkelpop vindt dit jaar plaats op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus 2012. Er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor donderdag en vrijdag.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



zwartecross2

DANCENAMEN VOOR ZWARTE CROSSZwarte Cross heeft dit jaar voor het eerst een dancepodium. Om een...

SonisphereFrankrijknws.jpg

SONISPHERE FRANKRIJK-PODIUM VERNIELD DOOR WIND Het zit Sonisphere Frankrijk niet mee. Voor aanvang moest de Amerikaanse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.