Rock Werchter in top tien beste festivals

Door HarmG op 25 juli 2012 - 12:17 1 Volgens de Amerikaanse website The Huffington Post is Rock Werchter een van de beste festivals ter wereld. Het Belgische festival staat op de tweede plaats en moet het alleen afleggen tegen Summersonic (Japan). ' The Rock Werchter Festival in Belgium has been all about the music since it started up in the 1970s', aldus de website.

Andere Europese festivals in het lijstje zijn Sziget (#4), Benicassim (#5), Rock In Rio (#6), Roskilde (#8) en Reading/Leeds (#10).

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pukkelpop2012nieuws

LINE-UP PUKKELPOP 2012 COMPLEETMet de toevoeging van Rizzle Kicks is het programma van Pukkelpop 2012...

lowlands2012nieuws

TITTY TWISTER WEDEROM OP LOWLANDS Het is nog even wachten op het blokkenschema van de komende Lowlands-editie,...

REACTIES

geen avatar
wo 25 jul 2012 12:35

Indiaantje89 Als Glastonbury niet eens in de lijst voor komt dan is deze niet serieus te nemen.

 0
Avatar CmpngFlghtTLwlndsPrd
wo 25 jul 2012 13:24

CmpngFlghtTL.. Ik kan me ook wel voorstellen als Glastonbury er niet in staat. Ik ben er nooit geweest maar het schijnt er een enorme smerige bende te zijn. Engelse zijn sowieso niet het fijnste festival publiek.

 0
Avatar JackBristow
wo 25 jul 2012 13:26

JackBristow Hmm.. met alle respect voor Rock Werchter, maar er is daar naast bands weinig te doen. Geef mij maar een Lowlands of Sziget.

 0
Avatar chillmusic
wo 25 jul 2012 13:37

chillmusic Dit is inderdaad geen serieus te nemen lijst. 2x op Glastonbury geweest en dat is toch nog wel 10x mooier, zeker geen smerige bende, dan Rock Werchter en Benicassim bij elkaar. Het vervelende Engelse festivalpubliek trekt juist naar het buitenland voor de goedkopere festivals, op Benicassim zijn meer Engelsen dan Spanjaarden te bekennen.

 0
Avatar FutureCrimes
wo 25 jul 2012 14:17

FutureCrimes JackBristow schreef:
Hmm.. met alle respect voor Rock Werchter, maar er is daar naast bands weinig te doen. Geef mij maar een Lowlands of Sziget.


Misschien ging het hier om de line up van de festivals en de organisatie ervan en niet om alle neven-activiteiten?

 0
Avatar Zop
wo 25 jul 2012 17:31

Zop CmpngFlghtTLwlndsPrd schreef:
Ik kan me ook wel voorstellen als Glastonbury er niet in staat. Ik ben er nooit geweest maar het schijnt er een enorme smerige bende te zijn. Engelse zijn sowieso niet het fijnste festival publiek.


Sinds ik dit jaar Isle Of Wight heb bezocht kan ik je garanderen dat je laatste zin nergens op slaat,prima volk,drinken wel wat veel maar voor de rest zeer relaxt.
Ik denk dat je meer doelt op Engelsen die buiten Engeland festivals bezoeken.

 0
Avatar Snikkertje
wo 25 jul 2012 23:50

Nikkertje Ben dit jaar op Exit geweest en daar komen ook genoeg Engelsen. Gewoon relaxte gasten. Exit had trouwens moeiteloos in de top 3 kunnen staan, of je moet puur op de line-up beoordelen. Maar dan had Southside er weer tussen moeten staan. In mijn optiek dus een lijstje die uit de duim is gezogen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.