Raffaëla Paton, Arie Boomsma e.a. op Amsterdam Gay Pride

Door Marz667 op 26 juli 2012 - 09:33 1 De Amsterdam Gay Pride 2012 is van woensdag 1 tot en met zondag 5 augustus in onze hoofdstad. Jaarlijks komen enige honderdduizenden bezoekers op dit evenement af en is daardoor één van de drukst bezochte publieksevenementen van Nederland.

Expreszo heeft de line-up bekend gemaakt voor het Rembrandtpleinfeest aanstaande 3 augustus tijdens de Amsterdam Gaypride 2012. Raffaëla Paton, DJ Sjeazy Pearl, Kurt Calleja, Jay Da Silva, MC Jeany, The Goooniez, Miss Monica en MC Miss Bunty zijn aanwezig.

Aan het einde van de Gay Pride organiseert de Protestantse Kerk Amsterdam elk jaar de Gay Pride Kerkdienst. Dit jaar zal een Arie Boomsma de Schriftlezing verzorgen, het nieuws is te lezen op de website van de kerk. De kerkdienst vindt plaats op 5 augustus.

Ook is bekend geworden dat tijdens de Gay Pride Parade de AVRO een exclusieve online-uitzending van het evenement maakt. Zo kunnen ook de mensen die niet bij de kleurrijke botenparade kunnen zijn, deze volgen. Via gaypride.avro.nl of youtube.com/avro is de optocht te zien.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



freetibetnieuws

NIJMEGEN KRIJGT BENEFIET VOOR EEN VRIJ TIBET I Star Connection, Skandaal, The Leeways, Superdura, Jetlox, Dorst, Derrick...

vervoering

NIEUWE NAMEN FESTIVAL IN VERVOERING De zevende editie Festival In Vervoering, het Utrechts mobielste festival,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.