Amanda Lepore, Expreszo e.a. op Amsterdam Gay Pride

Door Marz667 op 05 juli 2012 - 09:24 1 De Amsterdam Gay Pride 2012 is van woensdag 1 tot en met zondag 5 augustus in onze hoofdstad. Jaarlijks komen enige honderdduizenden bezoekers op dit evenement af en is daardoor één van de drukst bezochte publieksevenementen van Nederland.

Internationaal gay-icoon en zangeres Amanda Lepore zal ook aanwezig zijn tijdens het mega-evenement. Zij zal op vrijdag 3 augustus de Bijenkorf in Amsterdam opstelten zetten. In een intieme nachtclub setting zal dit optreden de aftrap van het Gay Pride weekend zijn.

Traditioneel wordt het jaarlijkse megafeest op het Rembrandtplein gehost door een grote partij. Dit jaar heeft Expreszo de taak. Het tijdschrift trapt af met de Coen & Sander Show van BNN, waarna achtereenvolgens een keur aan DJ’s en andere artiesten het podium zullen betreden.

Voor het eerst in de geschiedenis zal er zaterdag 4 augustus een ware VIP-tribune verrijzen, met 1100 plekken. Een kaartje kost 75 euro per persoon inclusief onbeperkt open bar (alcoholisch en non-alcoholisch), culinaire hapjes van cateraar Hete Pepper, een goodie bag en paraplu.

Miss Brandi Russell, die in 2008 het SBS-programma Popstars won, gaat samen met Outrageous een single opnemen die de titel 'I'm Gay' heeft gekregen. Brandi zal o.a. het nummer laten horen tijdens Gay Pride in Amsterdam op 3, 4 en 5 augustus.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



EefjedeVissernews

EEFJE DE VISSER E.A. OP WADDENEILANDENFEEST HORIZONTOER Eefje de Visser, Mundo Park, PLeaSe!, Polle, Loren Nine Geerts, Staton,...

onlysevenleft

ONLY SEVEN LEFT, GLENNIS GRACE E.A. NAAR PRETPARK... MEIDEN Magazine, het grootste meidenblad in Nederland, gaat een festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.