Eefje de Visser e.a. op waddeneilandenfeest Horizontoer

Door Marz667 op 05 juli 2012 - 09:38 1 Eefje de Visser, Mundo Park, PLeaSe!, Polle, Loren Nine Geerts, Staton, Swinc!, Qeaux Qeaux Joans, Benjamin City, Stuart O’Conner, The Applejacks, Biscuits en Laura Tèm staan op Horizontoer. Hiernaast is er ook cabaret, acrobatiek, straattheater en zijn er meerdere workshops.

Horizontoer vaart gedurende tien dagen langs bijna alle Waddeneilanden. Het festival kun je bezoeken per eiland, je kunt een aantal eilanden aandoen en verblijven op een camping of in een hotel, achter de Horizontoervloot aan zeilen met je boot of meevaren met de vloot.

Het festival speelt zich vooral af in de centra van de eilanden. Natuurlijk wordt er wel volop geoefend aan boord van de schepen en zijn er een aantal spontane akoestische onboardsessies. Een plaats aan boord reserveren verschilt van 399 euro tot 725 euro, inclusief eten en drinken.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



shaihuludnews1

SHAI HULUD NIET OP VLAMROCK EN IEPERFESTDe Amerikaanse hardcore-punkband Shai Hulud zou naar Vlamrock en Ieperfest...

amandaleporenews

AMANDA LEPORE, EXPRESZO E.A. OP AMSTERDAM GAY PRIDE De Amsterdam Gay Pride 2012 is van woensdag 1 tot en met zondag 5 augustus in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.