Nieuwe directeur voor North Sea Jazz

Door Knoedel op 18 januari 2006 - 14:04 1 Theo van den Hoek stopt per 1 maart 2006 als directeur van North Sea Jazz, het festival waar hij sinds 1977 bij betrokken is. Hij wordt opgevolgd door Jan Willem Luyken, het Hoofd Marketing & Communicatie bij Mojo Concerts. Van den Hoek blijft verbonden aan North Sea Jazz als adviseur voor de internationale projecten en bij de verhuizing van het festival naar Rotterdam.

Vorige week kreeg Theo van den Hoek tijdens het jaarlijkse congres van de IAEJ (International Association for Jazz Education) te New York de Lawrence Berk Leadership Award uitgereikt. Hij ontving deze prijs als blijk van waardering voor zijn jarenlange inspanningen om het werk van de IAJE te ondersteunen en te bevorderen. Een prachtig moment om na ruim 30 jaar afscheid te nemen”, aldus Van den Hoek.

Het besluit om te stoppen werd in goed overleg met de directie van Mojo Concerts al in september door Van den Hoek genomen: “Het was uiteraard geen makkelijke beslissing, maar door nu al een stap terug te doen geef ik het North Sea Jazz-team volop de ruimte om de toekomstige koers van het festival te bepalen en verder uit te werken.Arrow Rock Festival

ARROW ROCK FESTIVAL PRESENTEERT NAMENNaast Journey en George Thorogood & The Destroyers komen ook Deep...

noordschok

LINE-UP BEKEND NOORDSCHOK 2006 Op zondag 16 april 2006, traditioneel op de Eerste Paasdag, vindt in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.