Festivalnieuws: Jera, Paaspop, Affligem, Mundial, Summer Darkness, Dudstock

Door Hans Hilberts op 27 januari 2006 - 13:00 Jera on Air heeft weer een aantal leuke namen aan hun line-up toegevoegd. Feuerengel, Pater Moeskroen en Osdorp Posse zullen naar Ysselsteyn (Limburg) afreizen om een vette show neer te zetten.

Verder is het Belgische Rock Affligem flink aan de weg aan het timmeren. Op de affiche staan inmiddels: Praga Khan, Gary Numan, Anne Clark, De Heideroosjes en The Seatsniffers. Het festival wordt gehouden op 19 en 20 mei.

Bij Paaspop Schijndel wordt er ook nog steeds hard gewerkt aan het programma. De laatste nieuwe namen zijn: Anouk, Gorefest, The Shavers, Peter Pan Speedrock,
Powervice, Dead Elvis & His One Man Grave en Probably Robbie. Ten slotte geeft Intwine op hun site ook aan op Paaspop Schijndel te spelen.

Intwine is ook de eerste bij ons bekende naam voor Festival Mundial, dat op 17 en 18 juni in Tilburg gehouden wordt.

De website van Tivoli weet te melden dat de Duitse Darkwave act Diorama is toegevoegd aan de line up van Summer Darkness 2006.

Dudstock is een sfeervol festival dat niet bang is van een genre-mix. Van Disco over Punk naar PopRock en een vleugje Techno. Het laatste nieuws is dat de band Front 242 op Dudstock 2006 komt! De band bestaat in 2006 welgeteld 25 jaar en dat moet gevierd worden.


werchter2005_74bij74

ROCK WERCHTER 2006: DE NAMENREGEN GAAT DOOR!Hoewel het nog een paar maanden duurt laat de organisatie van Rock Werchter...

roskilde

ROSKILDE BOEKT TOOL, FRANZ FERDINAND EN KANYE WEST Tool, Franz Ferdinand en Kanye West zijn de eerste door de organisatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.