Nieuwe namen voor Speedfest en Distortion

Door Marz667 op 23 augustus 2012 - 15:12 1 De bands John Coffey, V.O.T., The Dirty Denims, Insanity Alert en Evil Conduct zijn toegevoegd aan de line-up van Speedfest. En Distortion heeft de komt van Opeth, Death Angel, Hard Resistance en For Today bevestigd.

Het jaarlijkse monsterbal van Peter Pan Speedrock beleeft dit jaar op 8 december zijn 7e editie. Momenteel zijn er combikaarten te koop, waarmee je naar Speedfest en Distortion op 9 december kunt. Deze kosten 50 euro excl. servicekosten en zijn tot 1 september verkrijgbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



intothegreatwideopen20122

BLOKKENSCHEMA'S VOOR INTO THE GREAT WIDE OPENInto The Great Wide Open heeft de blokkenschema's voor de komende editie...

stadspleinfestivalamstelvee

EDSILIA ROMBLEY E.A. OP STADSPLEINFESTIVAL Het Stadspleinfestival, traditioneel de opening van het culturele seizoen in...

REACTIES

Avatar jos_theboss22
do 23 aug 2012 17:27

jos_theboss22 dat distortion festivla heeft wel een hele gave line-up

 0
Avatar tobyhazenberg
do 23 aug 2012 18:34

tobyhazenberg En dat voor 35Euro. FF, DA, Opeth, Sylosis, zeker weer bij!

 0
Avatar SnarfLiono
za 25 aug 2012 09:26

SnarfLiono Zal wel voor de vierde keer Speedfest worden, maar het zou toch wel leuk zijn als er eens iets aangekondigd werd waar ik van gehoord heb. De enige band waar ik van gehoord heb, Monster Magnet is sowieso onverklaarbaar dat die "wegens succes" terug mogen komen Dave Wyndorff kon nauwelijks op zijn poten staan tijdens het optreden vorig jaar. Distortion nu zeker aanwezig sowieso wegens FF en nu Death Angel en het wordt tijd dat Mikael Akerfeld en ik weer vriendjes worden, als hij maar oud materiaal speelt en niet weer terugvalt op zijn seventies prog rock manie.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.