Win: een tattoo gezet door tattoomaster Horitaka

Door RobZ op 24 augustus 2012 - 16:42 1 Hoewel wij als geen ander gecharmeerd zijn van roze Pinkpop-hoedjes, kunnen we wel een paar rockendere dingen bedenken op de festivalweides. Tattoos bijvoorbeeld! En mocht jij er ook zo over denken, hebben we goed nieuws voor je: Festivalinfo geeft namelijk in samenwerking met Bacardi Dragonberry een tattoo weg, gezet door niemand minder dan de zeer gerespecteerde tattoo kunstenaar Horitaka!

Zoals je misschien wel weet speelt de draak een belangrijke rol in de Aziatische cultuur, maar ook de Japanse tattoo cultuur heeft een sterke band met het wezen. Daarom werkt Bacardi samen met Horitaka, die speciaal voor deze actie een tattoo op basis van de Bacardi Dragonberry draak heeft ontworpen. Check de onderstaande film om te zien hoe goed Horitaka is.

Van 7 tot en met 9 september is Horitaka (Hori is een titel die een staat voor een geperfectioneerde stijl en bekwaamheid) in Nederland om de draak bij een paar gelukkigen te vereeuwigen op het lichaam. Het ontwerp staat vast, maar de plaats op het lichaam, kleur en grootte zijn uiteraard bespreekbaar.

Wil jij kans maken op een van de zeer exclusieve Horitaka tattoo's? Mail ons dan op acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Bacardi Dragonberry Tattoo en leg daarin uit waarom juist jij het verdient om deze te gekke tattoo op je lichaam vereeuwigd te hebben.
Festivalinfo headphones

ALT-J INTERVIEW EN MEER IN FESTIVALINFO LIVE!Nog een beetje heimwee naar Lowlands? Wij wel in ieder geval en dus blikken...

BirdmanFestivalnws

BIRDMAN VILLAGE GAAT GEDEELTELIJK INDOOR DOOR Eerder deze week werd bekend dat na zwaar beraad werd besloten om het...