Programma Lowlands Bookstore compleet

Door Stofje op 07 februari 2006 - 10:57 Op 24 maart zal de Lowlands Bookstore gehouden worden in de Melkweg, te Amsterdam. In alle 4 de zalen van de Melkweg staan dan muziek en literatuur centraal. Dit jaar is het thema van de Boekenweek “Schrijvers en Muziek”. Kaarten kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen.

In The Max zullen bands optreden. Meerdere bekende Nederlandse artiesten zullen The Beatles en Bob Dylan in het Nederlands vertolken. De teksten zijn geschreven door Bindervoet & Henkes, die in 2003 het boek “Help! The Beatles in het Nederlands” uitbrachten en op 28 februari “Bob Dylan, liedteksten 1962-1974” uit zullen geven. Ook Ernst Jansz (bekend van Doe Maar) en Kraak & Smaak staan in The Max. In de Oude Zaal staan onder anderen: Joost Zwagerman, Bart Chabot, Ronald Giphart, Matthijs van Nieuwkerk en zal de prijs voor het Beste Popboek uitgereikt worden. DJ St. Paul besluit deze avond door geheel in de geest van de roman “High Fidelity” van Nick Hornby platen te draaien.
In de Theaterzaal, zullen onder anderen Ruud de Wild en “godfather van de Nederlandse Hiphop” Kees de Koning staan. In de Cinema-zaal, tenslotte, geven onder anderen Paul Witteman, Gijsbert Kramer acte de présencepinkpop2005_goed

BLOODHOUND GANG EN EDITORS OP PINKPOPTijdens het uitverkochte concert van the Bloodhound Gang gisteren in Tivoli...

TW Classic Logo

AFFICHE TW CLASSIC COMPLEET Bryan Adams en Sting zijn de headliners op de affiche van TW Classic op acht...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.