Affiche TW Classic Compleet

Door BgBoY op 07 februari 2006 - 10:10 1 Bryan Adams en Sting zijn de headliners op de affiche van TW Classic op acht juli in Werchter. Met een affiche vol oudgedienden hoopt organisator Herman Schueremans opnieuw meer volk naar het festival te lokken.

Bryan Adams stond al verschillende keren op Werchter: in '88, '92, '99 op TW en in 2002 op TW Classic. In '88 was tweede headliner Sting er ook bij. Hij kwam nog eens terug in '91 en '01.
Sting

De Belgische groep Arsenal opent het festival. De groep stond vorig jaar op Rock Werchter en is de enige "jonge" band op de affiche.

Daarna volgt Roxy Music, de oudste band. De groep van Bryan Ferry werkt momenteel samen met Brian Eno aan een nieuw album, 23 jaar na hun laatste plaat "Avalon". In 2002 waren ze headliner voor Rock Werchter.

Na Roxy Music staat Simple Minds geprogrammeerd. Zij stonden al het meest op het podium in Werchter: in '83, '84, '86 en '03 op TW Classic.

Simply Red mag de avond inzetten. In 2005 bracht hij nog het album "Simplified" uit en vulde toen het Sportpaleis. Het is twintig jaar geleden dat hij op de affiche van Torhout-Werchter stond.

Sting en Bryan Adams sluiten de vijfde editie van TW Classic af. De voorverkoop start morgen (08/02/2006).pinkpop2005_goed

BLOODHOUND GANG EN EDITORS OP PINKPOPTijdens het uitverkochte concert van the Bloodhound Gang gisteren in Tivoli...

Oerol2006

25 JAAR OEROL - THEMA 2006: LANDVERHUIZERS Het locatiegerichte theaterfestival Oerol op Terschelling dat van het hele...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.