Nieuwe namen voor REWIRE Festival 2012

Door MGSlot op 28 september 2012 - 12:00 1 De muziekprogrammering van REWIRE Festival 2012 nadert zijn voltooiing met Palmbomen live, Micachu & the Shapes en Kanding Ray. Van 2 tot en met 4 november vindt de tweede editie van REWIRE plaats in Den Haag.

Het festival focust zich op nieuwe muziek, beeldende kunst en performance. In de 2012 editie presenteert REWIRE de tentoonstelling ‘A Matter of Time’, waarin elf werken van negen kunstenaars worden getoond die een relatie hebben met de begrippen tijd, geheugen, begin-en einde, loslaten en opnieuw beginnen. De tentoonstelling is gratis toegankelijk.

Een voormalig kantoorgebouw, een kerk en delen van de oude elektriciteitscentrale worden gebruikt als festivalterrein. De vrijdag en zaterdag tickets kosten € 18,50. Weekend tickets kosten € 32,00.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



podiumasteriksnews.jpg

PODIUM ASTERIKS GEEFT RONDJE OP HET ZAAILANDTer ere van de opening van het Zaailand Festival geeft Podium Asteriks een...

Oddstream

ODDSTREAM MULTIMEDIA FESTIVAL PRESENTEERT PROGRAMMA Dit jaar presenteert het Oddstream Multimedia Festival een programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.