Pinkpop nieuwtjes in interview TVLimburg

Door Marz667 op 15 februari 2006 - 20:30 1 Meneer Pinkpop Jan Smeets is onlangs geinterviewd door TVLimburg. In dit gesprekje word meer duidelijk over Pinkpop 2006. Zo zullen podia alle drie de dagen gebruikt worden, dit in tegenstelling tot de voorgaande jaren. Hierdoor kunnen er meer bands geboekt worden, maar zullen de toeganskaarten ook een paar euro omhoog moeten. Ook zal de maandagticket iets meer gaan kosten dan voorheen, dit door de toevoeging van mega-headliner Red Hot Chili Peppers.

De Limburgse interviewer vraagt tevens aan Jan Smeets of hij nog een tipje van de sluier wilt oplichten over de verdere line-up. Smeets noemt geen namen maar zegt: "Er is een act bij die al heel lang op het wensenlijstje voor Pinkpop stond", hieraan voegt hij toe dat het om een Engelse band gaat. Dit en de verdere line-up zullen we pas zeker weten op de Pinkpop Persconferentie van 8 maart in de Paradiso te Amsterdam.

Tot nu toe zijn de volgende namen bekend geraakt bij Festivalinfo: Anouk, The Bloodhound Gang, David Gray, The Dresden Dolls, Editors, Franz Ferdinand, Placebo, Racoon, Red Hot Chili Peppers en Tool!


live

1 JULI GROOT ROTTERDAMS FESTIVAL MET LIVE EN JAMES...De twee concerten van de in Nederland al jaren razendpopulaire band LIVE...

Roger Waters

ROGER WATERS OP ROSKILDE EN OP ARROW (UPDATE!) Ex-Pink Floyd frontman Roger Waters zal dit jaar op Roskilde het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.