1 juli groot Rotterdams festival met Live en James Brown

Door Yeahroen op 16 februari 2006 - 22:58 1 De twee concerten van de in Nederland al jaren razendpopulaire band LIVE in respectievelijk Paradiso en de Heineken Music Hall waren snel uitverkocht.

Mede daarom organiseert The Alternative op 1 juli aanstaande in samenwerking met Ahoy’ en de Gemeente Rotterdam een ééndaags popfestival in en rond Ahoy’: Ahoy Open Air genaamd.
'The Alternative' meent dat er in Rotterdam plaats voor en behoefte is aan een dergelijk popfestival. Op 2 juli wordt het jaarlijkse Metropolis Festival gehouden in het Zuiderpark nabij de Rotterdamse Ahoy. De plaats en gelegenheid is er dus in ieder geval...!

Ahoy Open Air bestaat uit Part I en Part II: hoofdact voor Part I is Live, waarvan in april de nieuwe cd ‘Songs From Black Mountain’ verschijnt. Godfather of Soul James Brownis hoofdact voor Part II (de afterparty)

Ahoy Open Air begint om 14.00 uur en heeft meerdere podia. Vanaf 23.00 uur verplaatst het festival zich naar Hal 1 van Ahoy’ voor Ahoy Open Air Part II (de afterparty). Voor deze combinatie is echter een beperkt aantal tickets beschikbaar.

De entree voor het feest + afterparty (waar James Brown optreedt) bedraagt 59 euro. De entree voor alleen het buitengedeelte kost 49 euro. Part II duurt van 23.00 uur tot 2.00 uur.

De kaartverkoop start vrijdag 17 februari om 10.00 uur

Wij zijn benieuwd welke bands er verder om Live heengeprogrammeerd worden!Nieuws - divers nieuws

NIEUWS: MELKWEG, PAASPOP, PESTPOP E.V.A.Naast al het grote-namen-nieuws zijn er vaak ook vele line-up toevoegingen...

pinkpop2005_goed

PINKPOP NIEUWTJES IN INTERVIEW TVLIMBURG Meneer Pinkpop Jan Smeets is onlangs geinterviewd door TVLimburg . In dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.