Nieuws: Melkweg, Paaspop, Pestpop e.v.a.

Door Marz667 op 18 februari 2006 - 16:00 1 Naast al het grote-namen-nieuws zijn er vaak ook vele line-up toevoegingen die minder opvallen. Hieronder weer een overzicht van enkele interessante nieuwtjes.

Nu de Tilburgse band Chillburn op een laag pitje staat is de gitarist een side-project begonnen. Gitarist Jeps Salfischberger doet dit onder de naam Darker en staat al op heel wat festivals deze zomer.

De Affiche van Pestpop is volledig rond. Volgende namen maken de affiche rond: namelijk het Zweedse Crucified Barbara en de Italiaanse groep Elvenking.

Urban Explorers is een nieuw enerverend festival dat van 11 tot en met 14 mei in de binnenstad van Dordrecht gaat plaatsvinden. Een festival met vier volle dagen met een duizelingwekkende mix van (pop)muziek, hedendaagse beeldende kunst en aanverwante acts.

Voor het Paaspop Festival in Schijndel is ondertussen het tijdschema bekend gemaakt

3 festivals rond en in de Melkweg! In de Melkweg Mailinglijst staat informatie over drie festivals die dit jaar in en rond deze Amsterdamse zaal zullen plaatsvinden.

Noteer alvast in je agenda!

AMSTERDAM ROOTS FESTIVAL - 17 t/m 25 juni
Het festival van de actuele wereldmuziek, het Amsterdam Roots Festival, presenteert van zaterdag 17 juni tot en met zondag 25 juni weer een uitgebreid programma. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni strijkt het festival neer in de Melkweg.

JULIDANS - 26 juni t/m 8 juli
Op alle podia rondom het Leidseplein biedt het zomerfestival Julidans een bont palet van hedendaagse dans aan. Belangwekkende choreografen en dansstromingen zijn van 26 juni tot en met 8 juli te zien.

5 DAYS OFF - 12 t/m 16 juli
Vijf dagen buiten westen door dj's, vj's en live-acts: 5 days off. Plan voor de volgende data alvast je vakantie in: woensdag 12 tot zondag 16 juli!

De festivals zijn druk bezig met de programmering, zodra er nieuws te melden is, lees je dat natuurlijk op Festivalinfo.nl!


psssssst.jpg

FESTIVALINFO BEVESTIGT NAMEN VOOR PINKPOP, LOWLANDS...De mensen van Festivalinfo hebben genoeg informatie ontvangen om de volgende...

live

1 JULI GROOT ROTTERDAMS FESTIVAL MET LIVE EN JAMES... De twee concerten van de in Nederland al jaren razendpopulaire band LIVE...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.