In the picture: Down The Rabbit Hole, Fields of Joy, Christina Aguilera, Live, Tash Sultana en meer

Down the Rabbit Hole sfeer
In the picture: Down The Rabbit Hole, Fields of Joy, Christina Aguilera, Live, Tash...
Door Cartman91 op 10 juli 2019 - 14:30 1 Onze festival- en concertverslagen volgen zich in hoog tempo op. Daarom een nieuwe rubriek op onze sites: iedere woensdag een overzicht van sfeerfoto's van festivals en concerten van de afgelopen week. Afgelopen week waren onze mensen op onder andere Down The Rabbit Hole, Fields of Joy en Gelderpop. Ook de concerten van Christina Aguilera, Live en Tash Sultana werden bezocht.

Down The Rabbit Hole (vrijdag)

Editors (foto: Anne-Marie Kok)


Tijdens Down The Rabbit Hole in Ewijk stonden onder meer dEUS, Vampire Weekend, De Staat, Foals, The Roots en Robyn op het programma, maar de Editors was de eerste festivaldag de headliner. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van de vrijdag.


Down The Rabbit Hole (zaterdag)

Underworld (foto: Anne-Marie Kok)


Op de tweede dag van Down The Rabbit Hole was Underworld de headliner. Op deze dag speelden ook onder meer Maribou State, SONS, Amy Root, Mahalia en Parquiet Courts. Voor het volledige verslag van de zaterdag neem je hier een kijkje.


Down The Rabbit Hole (zondag)

Janelle Monéa (foto: Irwan Notosoetarso)


Op de slotdag van het festival sloot Janelle Monáe de Hotot stage af. Verder speelden ook onder meer LP, Beirut, Rosalía, Aurora, Parcels, Donny Benét en The Mauskovic Dance Band deze dag. Bekijk ook het complete verslag van de zondag.


Fields of Joy Festival

Jeangu Macrooy (foto: René Obdeijn)


Op zaterdag 6 juli vond het Fields of Joy Festival plaats in Oldenzaal met onder meer Golden Earring, De Dijk, Mr. Polska, Gavin James, Bökkers en Jeangu Macrooy. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het Fields of Joy Festival.


Gelderpop

Racoon (foto: Andrea Roell)


Gelijktijdig met Fields of Joy vond ook Gelderpop plaats in Voorthuizen. Op het affiche stonden namen als Guus Meeuwis, Van Dik Hout, Rondé, Tino Martin, Bløf, Daradevils en Racoon. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van Gelderpop.


Christina Aguilera (Ziggo Dome)

Christina Aguilera (foto: Anne-Marie Kok)


X-tina was in 2006 voor het laatst in ons land te bewonderen, het werd dus hoog tijd en op 8 juli was het zover: ze stond in de Amsterdamse Ziggo Dome! Foto's en verslag vind je hier.


Live (TivoliVredenburg)

Live (foto: Bernardt Bodt)


Ed Kowalczyk en kompanen stonden eerder dit jaar nog op Pinkpop en in Paradiso, maar op 9 juli was TivoliVredenburg in Utrecht aan de beurt. De fotoreportage vind je hier.


Tash Sultana (Ziggo Dome)

Tash Sultana (foto: Parcifal Werkman)


De Australische rijzende ster Tash Sultana had eerder met Welcome To the Jungle al een hit te pakken (dit nummer werd ook in FIFA 18 gebruikt) en op 6 juli stond ze voor het eerst in de Ziggo Dome. Een fotoverslag vind je hier.

Monsta X (AFAS Live)

Monsta X (foto: Irwan Notosoetarso)


몬스타엑스 of zoals we in Nederland schrijven Monsta X is in drie jaar opgeklommen van 'rookie’ K-pop tot een talentvolle, bekroonde popgroep. Afgelopen week stond deze in AFAS Live en natuurlijk waren we daar bij. Het hele fotoverslag vind je hier.


Afgelopen week waren we verder ook nog op Wish Outdoor en bij de concerten van J. Mascis (Paradiso Noord), Lizzo (Paradiso Noord) en Keb Mo (TivoliVredenburg).

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.asaprocky

A$AP ROCKY IN ZWEEDSE GEVANGENIS - GEEN OPTREDENS OP...De festivaloptredens van A$AP Rocky in juli gaan niet door. De Amerikaanse...

appelsapnews

THE OPPOSITES EENMALIG WEER SAMEN TIJDENS APPELSAP Rapduo The Opposites , bestaande uit Willem de Bruin en Twan " Big2 " van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.