Namen bekend voor Monsters of Mariaheide

Door MGSlot op 24 oktober 2012 - 12:15 1 De line-up voor de 20e editie van het rockfestival Monsters of Mariaheide op 26 januari heeft nieuwe aanvulling gekregen. Het festival vindt plaats in de Monsterhallen in Erp.

BZB, Peter Pan Speedrock, Musest (Muse tribute), Green Lizard, The Dirty Denims, Paceshifters, De Pin Up Club, Automatic Sam, Sqy Rocking Team, Madmix Mustang, Blackboxred en Dead Elvis & His One Man Grave zijn bevestigd voor de line-up. Een online ticket kost 25 euro, een kaartje aan de kassa 30 euro.

Voor het festival wordt er ook nog invulling gezocht door middel van de MonsterCUP. Een jury bepaald welke 6 bands mogen strijden voor een plek in de line-up in de Pul in Uden op zondag 25 november. De avond is gratis en zal afgesloten worden door de band Lick! die vorig jaar de wedstrijd won.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



halloweenjurkje2

WINNEN: HALLOWEEN JURKJE VOOR HAUNTED CASTLEOp zaterdag 27 oktober is Attitude Holland met een kledingstand en modeshow...

winnaarsfestival

NAMEN BEKEND VAN ELFDE EDITIE WINNAARSFESTIVAL In het Paard van Troje in Den Haag vindt op zaterdag 1 december de elfde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.