Nieuwe initiatieven voor Serious Request

Door MGSlot op 25 oktober 2012 - 12:43 1 Meer nieuwe initiatieven voor 3FM Serious Request ontstaan door het hele land. Oerkroeg Schiller in Aalten, poppodium Manifesto in Hoorn en The Base in Dalfsen organiseren acties voor het terugdringen van babysterfte.

Schiller trapt af met een popfestival op zaterdag 15 december. De organisatie van het festival, AAP, heeft Depau, Sentinel, Spawn en Hadrian's Wall gestrikt. Verder wordt voor de gelegenheid ook de AAP Super Session Band geformeerd. Die band bestaat uit lokale muzikanten die voor de gelegenheid hits uit de jaren '80 spelen.

Manifesto steunt dit jaar de landelijke Serieus Request-actie met een eigen festival. Voor het ’Serious Requestival’ zoekt het poppodium West-Friese bands en singer-songwriters die op zondag 23 december belangeloos willen optreden.

In The Base, de kelder van kerkelijk centrum De Overkant, wordt 26 oktober een feest georganiseerd. Het feest wordt georganiseerd door jongeren uit Dalfsen. Alle jongeren van 12 tot en met 16 jaar zijn welkom.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Speedfest 2012

LAATSTE NAMEN EN TIJDSCHEMA BEKEND SPEEDFEST El Camaro, Tio Gringo en Drugsmokkel zijn de laatste namen voor...

bornfrompain_news.jpg1

BORN FROM PAIN KOMT NAAR DISTORTION '12 De Limburgse hardcore-punkband Born From Pain is toegevoegd aan de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.