ARTIEST: Spawn

Uit: Aalten - Nederland

SPAWN is een enthousiaste ska-band uit Aalten. Nadat in mei 2004 Spawn volledig over is gegaan op ska, is de band in een stroomversnelling terechtgekomen. Door hun vrolijke en energieke optredens kreeg de band een goede naam binnen en buiten de regio. De afstanden werden langer en de optredens groter.

In oktober 2005 bracht Spawn haar debuutalbum ‘’Spawntaneous’’ uit. Het debuut werd erg goed ontvangen door de media en werd bij het Nationaal Pop Instituut zelfs uitgeroepen tot de CD van de maand.

Kort na de lancering van het eerste album tourde de Achterhoekse ska-band door het gehele land met soms zelfs uitstapjes naar het buitenland. Het hoge aantal optredens op verschillende podia en festivals was te danken aan de goeie reacties van de media en het feit dat de muziek van Spawn toegankelijk is voor een breed publiek door de catchy in elkaar gestoken songs.

Ook is de band al te horen geweest op verschillende radiostations en kreeg de band aandacht op verschillende TV-zenders. Zo werd o.a. de videoclip van het undergroundhitje “Spam” wekenlang uitgezonden op de landelijke muziekzender TMF.

Oktober 2016 brengt Spawn hun derde album 'Dance Of The Lunatics' uit.

Skachterhoek? Skaalten? Alle woordgrappen zijn vast al gemaakt. Spawn speelt gewoon lekkere Ska. Uit Skaalten ja. En dat ligt in de Skachterhoek.

OUDE OPTREDENS VAN Spawn

  • 25 - 26   mei
  • 04 nov
  • 26 - 27   mei
  • 15 - 17   apr
  • 22 okt `16
  • 06 feb `16
  • 05 sep
  • 30 - 01   mei
  • 17 aug
  • 25 mei
Beijk alle oude (57) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Spawn

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Spawn. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Spawn

Beijk alle oude (57) oude optredens

Spawn NIEUWS

CD-RECENSIES

Spawn Dance Of The Lunatics cover

Spawn - Dance Of The Lunatics

Deze 7-koppige band uit de Achterhoek heeft inmiddels al heel wat opzien gebaard. Dance Of The Lunatics van de band SPAWN is door Giel Beelen al gecomplimenteerd met...

Spawn Hosdroplos cover

Spawn - Hosdroplos

De naam Spawn zal de meeste mensen in eerste instantie niet zo veel zeggen, maar toch heeft de ska band de laatste jaren een aardig grote groep fans opgebouwd in de...

Spawn Spawntaneous cover

Spawn - Spawntaneous

In de Achterhoek is het niet alleen høken en rock 'n roll, maar ook zo nu en dan ska geblazen. Onder andere door Erik Rhebergen en Derk Wikkerink, de koperblazers van...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: