Oproep organisator Glastonbury festival

Door knoedel op 06 januari 2002 - 12:43 In een open brief naar alle media roept festivaldirecteur van het glastonbury festival, Michael Eavis, op om het festival te redden. Het enige wat hiervoor moet gebeuren is dat iedereen een kaartje koopt. Voorgaande jaargangen was het nl. zo dat er op het festival 2x zoveel mensen verschenen dan er kaartjes verkocht waren. En dat is natuurlijk niet zo'n goed idee zeker met oog op de tragedie in Roskilde 2 jaar geleden. Vorig jaar (2001) ging het festival om deze reden al niet door en Michael Eavis geeft in de brief aan dat als er weer zo veel mensen zonder kaartjes op het festival verschijnen de vergunning van het Glastonbury festival voorgoed wordt ingetrokken.
Verder kondigt hij verregaand verscherpte veiligheidsmaatregelen aan. Zo wordt om het festivalterrein een nieuw soort hek gezet (waar niet zomaar door te komen is) en zullen er verscherpte controles zijn.

[url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=315]Hier[url] kun je alles lezen over het festival.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.