Bospop kleiner, lagere entreeprijzen en goedkopere acts

Door Marz667 op 01 november 2012 - 15:42 1 Eerder werd bekend dat Bospop mogelijk gaat verhuizen naar het Sportpark van Boshoven, omdat de productiekosten op het huidige terrein in Hushoven te duur zijn, maar nu is er meer informatie over de 2013-editie.

Bospop 2013 wordt ook fors kleiner van opzet, met lagere entreeprijzen en minder dure artiesten. Het college van B en W wacht momenteel een veiligheidsonderzoek af, voordat een vergunning wordt gegeven voor het festival op Sportpark Boshoven.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dazzleville

DAZZLEVILLE TERUG TIJDENS JAARWISSELINGDazzleville keert terug na een jaar afwezigheid als oud en nieuw festival op...

Abortednws

ABORTED MAAKT EINDHOVEN METAL MEETING COMPLEET De Belgische deathmetalband Aborted komt naar Effenaar. De mannen zijn de...

REACTIES

Avatar headbangerdavid
do 01 nov 2012 16:58

headbangerda.. dat slaat toch nergens op -..- bospop was al zo klein en dan gaan ze het nu nog kleiner maken dan het al was

 0
Avatar basnath
do 01 nov 2012 17:18

basnath @headbangerdavid: Zeker nooit voor 2010 op Bospop geweest?

 0
Avatar Delta
do 01 nov 2012 20:59

Delta Op dat grote kale veld ben ik maar 1x geweest, vond er niks aan. Schaduw was er niet eens te koop, laat staan gratis te vinden.
Boshoven is echt wel beter.

Welkom thuis Bospop.

 0
geen avatar
do 01 nov 2012 21:17

warrior Eindelijk: op Boshoven terrein ook grote bands gezien. Neil Young, Maiden... En weer een knusse afterparty op de camping. Welcome Back!!!

 0
Avatar Maynard-J
vr 02 nov 2012 09:48

Maynard-J Ik ben er in 2010 geweest, en daarvóór een keertje op de avond dat Neil Young speelde. Als ik de avond daarna niet voor een ander concert in Amsterdam moest zijn was ik de rest van het weekend gebleven voor Crowded House, Europe, Santana etc. De line-up was dik in orde, en de programma's van vroeger die ik gelezen heb ook. Ik heb dus niet de indruk dat de bands die sinds 2010 komen spelen nou zoveel groter zijn dan eerst. Het zijn misschien wel wat meer grote namen dan vroeger. Wat dat betreft vond ik 2010 wel een topweekend met CS&N, Toto, Anvil, The Cranberries, De Dijk, John Fogerty, Taylor Hawkins, Billy Idol en de WK-finale op groot scherm.

Maar hoe goed het programma van 2010 ook was, het terrein leek (was?) toch steeds half leeg. Een familie/classic-festival als Bospop op deze schaal leek ook niet meer in verhouding met de grootte van het publiek dat er animo voor heeft, en de hoge prijzen deden de rest.

Dus: fijn dat Bospop terug gaat naar de oude stek, het programma zal er kwalitatief niet minder van worden.

 0
geen avatar
vr 02 nov 2012 10:55

henkvalk De gezellige tent waar we zoveel plezier na afloop met onze plastic gitaren hebben gehad, daar verlang ik weer naar en als de programmering als in de jaren 05-09 gaat worden vind ik het prima!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.