Zondag Benefiet in De Kade: goed doel én goed programma

Door Yeahroen op 07 maart 2006 - 09:22 1 Op Festivalinfo besteden wij graag extra aandacht aan interessante festivals die met een ideëeel karakter worden georganiseerd. Zo gaat bijvoorbeeld ook de opbrengst van Koeienpop, dat deze week 'Festival van de Week' is naar een goed doel.

Ook in De Kade in Zaandam wordt dit weekend een benefietfestival gehouden. De opbrengst van dit feestje, a.s. zondag, komt ten goede van het bekende kraakpand en poppodium De Groote Weiver' in Krommenie, dat door de gemeente Zaanstad met opheffing wordt bedreigd vanwege 'saneringsplannen'.

Vanaf 15.00 uur staan beide zalen van De Kade in het teken van het sympathieke doel om van de Groote Weiver een 'grote blijver' te maken.

Vele nu bekende en nog onbekende bands begonnen hun carriere in De Groote Weiver, vele bands verlenen zondag belangeloos als 'vriend van De Groote Weiver' hun medewerking aan het evenement. Bands die te zien zijn, zijn o.a. De Kift, De Hardheid, Venus Hill, The Upsessions, Dependent en Nas Drovje

- Meer over Benefietfestival De Groote Weiver in De Kade
- Meer info over De Groote Weiver / Groote Weiver Site
- Stemadvies van De Groote Weiver (voor stemgerechtigden in de gemeente Zaanstad voor de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag)

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefpinkpop2005_goed

PINKPOP PERSCONFERENTIE: HET PROGRAMMATraditiegetrouw toog Festivalinfo ook dit jaar weer naar Paradiso voor de...

Isle Of Wight

COLDPLAY & FOO FIGHTERS OP ISLE OF WIGHT Coldplay en de Foo Fighters zijn zojuist bekendgemaakt als headliners...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.