O.a. Spinvis, Naaz en Pitou bij eerste namen FestiValderAa 2024

Spinvis
O.a. Spinvis, Naaz en Pitou bij eerste namen FestiValderAa 2024
Door MartinaFagel op 04 april 2024 - 10:35 1 FestiValderAa maakt de eerste namen van het muziekprogramma bekend: Spinvis, Prins S. & De Geit, Naaz, Pitou, Adriaan Persons, Droom Dit en De Kift. FestiValderAa vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2024 in en rondom Schipborg in Drenthe.

Als vanouds zal FestiValderAa weer terugkeren met een centraal festivalterrein waar bezoekers kunnen genieten van muziek, theater en kunst. Ook voor de jongste bezoekers zal er op het festivalterrein een ruimte zijn om met hart en ziel te ontdekken. Naast het centrale terrein keren de verschillende theaterlocaties, huiskamers van omwonenden en theatrale fietstochten weer terug. Kortom, een echt festivalweekend zoals je gewend bent van FestiValderAa.

Wil jij er bij zijn dit jaar op FestiValderAa?
De Vroege Vogel kaartverkoop gaat op vrijdag 6 april om 10:00 uur van start. Tijdens deze pre-sale zijn er een beperkte hoeveelheid weekendbandjes voor het festivalterrein tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Wanneer de Vroege Vogels uitverkocht zijn, start de verkoop van de reguliere weekendbandjes.

Bestel via deze link jouw ticket voor FestiValderAa 2024



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets FestiValderAa 2024
Tickets FestiValderAa 2024
FestiValderAa 2024
€ 59,50
Tomorrowland 2020 news

TOMORROWLAND VIERT 20 JARIG JUBILEUM IN DE ZIGGO...Op vrijdag 18 oktober 2024 viert Tomorrowland zijn 20-jarig jubileum met...

Pinkpop

PINKPOP EN KUNSTBENDE ORGANISEREN 'PINKPOP COVER... Pinkpop en Kunstbende lanceren een bijzonder initiatief gericht op jonge...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.