Tomorrowland viert 20 jarig jubileum in de Ziggo Dome met nieuwe 'Our Story'-show

Tomrrowland
Tomorrowland viert 20 jarig jubileum in de Ziggo Dome met nieuwe 'Our Story'-show
Door MartinaFagel op 04 april 2024 - 15:19 1 Op vrijdag 18 oktober 2024 viert Tomorrowland zijn 20-jarig jubileum met een "Our Story-show" in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Fans van over de hele wereld kunnen een spektakel en een reis door 20 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland verwachten. De line-up wordt niet bekendgemaakt en blijft een verrassing tot de avond zelf. Op het podium verschijnen zoals je van Tomorrowland kunt verwachte grote elektronische artiesten die hun meest iconische nummers draaien. Fans krijgen een unieke show te zien, gecreëerd door het creatieve team achter Tomorrowland en begeleid door de Symphony of Unity, een symfonisch orkest inclusief vocalisten die klassieke en elektronische muziek live verenigen. Alle opbrengsten van "Our Story 2024" gaan naar de Tomorrowland Foundation die kinderen en jongeren over de hele wereld ondersteunen.

In 2019 vierde Tomorrowland zijn 15-jarig jubileum met de eerste twee Our Story-shows in de Ziggo Dome tijdens Amsterdam Dance Event. Our Story 2019 nam 28.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen mee op een drie uur durende reis door 15 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland.

Wil jij bij deze jubileum editie van Tomorrowland zijn?
Bestel via deze link jouw ticket voor Tomorrowland Our Story 18-10-2024 in de Ziggo Dome. Als je pre-registreert gaan de kaarten vanaf 18 oktober 15:00 uur in de verkoop. Een dag later start de voorverkoop voor iedereen.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hullabaloo Festival

HULLABALOO FESTIVAL KOMT MET VOLGENDE LADING NAMEN...Hullabaloo maakt vandaag twee nieuwe headliners bekend: Jason Derulo en...

Festivalderaa

O.A. SPINVIS, NAAZ EN PITOU BIJ EERSTE NAMEN... FestiValderAa maakt de eerste namen van het muziekprogramma bekend:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.