Fields Of Rock 2006 met Guns N' Roses, Alice In Chains en Stone Sour

Door Yeahroen op 09 maart 2006 - 13:56 1 Het in de jaren '90 razendpopulaire Alice In Chains heeft een doorstart gemaakt en tourt komende zomer rond met een nieuwe zanger.

Het was al bekend dat Alice In Chains dit jaar op de Duitse duofestivals Rock Am Ring en Rock Im Park komt spelen. Het lijkt er echter op, als we Jerry Cantrell moeten geloven (en dat doen we) dat Alice In Chains op Graspop, Waldrock én de dag na Waldrock in het Nijmeegse Goffertpark te zien zal zijn.

Alice In Chains-gitarist Jerry linkt op zijn site zelfs naar de website van Fields of Rock. Dat volgens Jerry op 2 juli plaatsvindt. Gaat Fields Of Rock nu wel of niet door dit jaar? Het is een tijdje onduidelijk geweest, maar het begint er aardig op te lijken dat Mojo Concerts bezig is een en ander alsnog voor elkaar te krijgen!

Hoe het feestje in Nijmegen dan ook genoemd moge worden... (potatoe, potato). Wij vragen ons vooral af of Axl Rose al uitgenodigd is... hij is immers toch in de buurt en het gerucht doet al langer de ronde dat Guns N' Roses het eerste weekend van juli wel eens naar Nijmegen zou kunnen komen (Meer info). Wie kennelijk sowieso van de partij zijn, zijn de mannen van Stone Sour. Op hun digitale thuishonk én bij Roadrunner Records staat óók aangeven dat ze op 2 juli op Fields Of Rock 2006 spelen. Verder spelen zij ook naast in Duitsland op With Full Force, RAR en RIP op Graspop en Waldrock.werchter2005_74bij74

THE WHO EEN VEEL MEER OP ROCK WERCHTER The Who zal dit jaar op Rock Werchter staan. Frontman Pete Townshend...

pinkpop2005_goed

PINKPOP PERSCONFERENTIE: HET PROGRAMMA Traditiegetrouw toog Festivalinfo ook dit jaar weer naar Paradiso voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.