In 2022 twee weekenden Hellfest met enorme line-up met o.a. Metallica, Guns n' Roses en Nine Inch Nails

hellfest
In 2022 twee weekenden Hellfest met enorme line-up met o.a. Metallica, Guns n' Roses en...
Door RobZ op 22 juni 2021 - 10:30 1 We zijn in de loop der jaren wel het een en ander gewend aan festival-lineups, maar de line-up die Hellfest bekend maakte voor hun editie in 2022 is zelden vertoond. Het Franse metalfestival krijgt volgend jaar niet 1 maar 2 weekenden en er zijn nu al zo'n 350 artiesten bevestigd. De grootste namen zijn: Metallica, Guns N' Roses, Nine Inch Nails, Scorpions, Avenged Sevenfold, Faith No More and Deftones. Ook Volbeat, Deep Purple, Judas Preast, Wardruna, Alice Cooper, Nightwish en Sabaton krijgen mooie plekken op het affiche.

Eigenlijk staat elke zichzelf respecterende metal - of rockartiest op het affiche van het Franse festival. Check de enorme lijst bevestigingen voor Hellfest 2022 op onze Hellfest 2022 festivalpagina.

Op de officiele Hellfest poster, ziet het affiche er zo uit (klik voor de high-res versie):


Tickets voor Hellfest 2022 zijn vanaf 7 juli te koop. Vanaf 6 juli is er een presale voor festivalgangers die al een ticket voor Hellfest 2020 of 2021 gekocht hadden. Let wel: er worden eigenlijk twee edities van Hellfest geoganiseerd. Een van 17 t/m 19 juni en een van 23 t/m 26 juni. Tickets voor drie dagen Hellfest kosten 289 euro per stuk. Per bestelling kan je maximaal twee tickets kopen. Dagtickets gaan vanaf 8 juli in de voorverkoop. Deze kosten 85 euro voor de donderdag en 105 euro voor een vrijdag, zaterdag of zondag. Tickets koop je via de Hellfest website.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTomorrowland 2020 news

GEMEENTE WIL TOMORROWLAND FESTIVAL GEEN VERGUNNING...De edities van Tomorrowland in 2022 staan op losse schroeven. De...

Metropolis Festival news

FROUKJE, KEVIN EN LUKA EERSTE NAMEN VOOR VIRTUELE... Metropolis Festival kan dit jaar nog niet in reguliere vorm plaatsvinden. Een...

REACTIES

Avatar romy74
di 22 jun 2021 12:46

romy74 Me like, me like ;P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.