Froukje, Kevin en Luka eerste namen voor virtuele editie Metropolis festival

Metropolis Festival news_groot
Froukje, Kevin en Luka eerste namen voor virtuele editie Metropolis festival
Door RobZ op 21 juni 2021 - 15:11 1 Metropolis Festival kan dit jaar nog niet in reguliere vorm plaatsvinden. Een gratis festival houden is zelfs met de huidige versoepelde corona-maatregelen niet toegestaan. Daarom presenteert het festival op zondag 4 juli 2021 vanuit Theater Zuidplein een online editie waar je vanuit je huiskamer kunt meegenieten. Met live-optredens van onder meer eerdere Metropolis artiesten Kevin & The Animals, Froukje en Luka.

Door de versoepelingen van de corona-maatregelen is het nu wel mogelijk om de uitzending bij te wonen. Voor een select gezelschap is het nu mogelijk om een gratis ticket te reserveren via de website van Theater Zuidplein.

Voor de rest van de mensen is het programma op zondag 4 juli vanaf 19:30 uur live te volgen via de kanalen van OPEN Rotterdam. Binnenkort worden er nog meer artisten bekend gemaakt die hun bijdrage leveren aan deze virtuele editie van Metropolis Festival.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hellfest 2021 news1

IN 2022 TWEE WEEKENDEN HELLFEST MET ENORME LINE-UP...We zijn in de loop der jaren wel het een en ander gewend aan...

Rock Werchter 2020 news

TWENTY ONE PILOTS EN FAITH NO MORE ERBIJ VOOR ROCK... Twee mooie aanvullingen voor Rock Werchter 2022! Twenty One Pilots en Faith...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.