Koninginnenach maakt volledige programma bekend

Door Stofje op 20 maart 2006 - 11:40 1 De organisatie van Koninginnenach heeft haar programma rond. Het festival, dit jaar op vrijdag 28 april (!), zal op vier pleinen in Den Haag gehouden worden, te weten: De Grote Kerk, De Plaats, De Wijnhaven en het Spuiplein.

Op het Casema Podium aan het Spuiplein zullen Van Dik Hout, Babylon Circus, Vive la Fête en Opgezwolle optreden.

Op het Hommerson Casino's Podium bij de Grote Kerk zijn The Polar Exploration Ship, Doll House Drama, Spider Rico en NuClear Family & Band de optredende bands. Het programma op dat podium wordt geopend door de winnaar van de Koninginnenach verkiezing, welke bekend gemaakt wordt op 13 april in het Paard van Troje.

Op het Hi Podium aan de Wijnhaven zullen Pete Philly & Perquisite, Kraak & Smaak, R.o.o.o.m. en Legowelt het publiek vermaken.

Op De Plaats staat het AD Haagsche Courant Podium, waar Susan Tedeschi, T-99, Alvin Youngblood Hart en Matt Schofield zullen staan.

Er is ook nog het BinneNach in het theater aan het Spui. Daar zijn onder andere Spinvis, J.W. Roy, Chelsea Hotel en Todd Snyder te zien. Dit onderdeel is niet gratis, kaarten zijn 17,50.

Op de Grote Marktstraat staan zogenaamde Sound Stations. Daar verzorgt DJ Maestro voor jazz en funk met mee-improviserende muzikanten.

Koninginnenach 2006 zal dus op 28 april zijn en de activiteiten beginnen om 19:00uur.pinkpop2005_goed

THE ZUTONS EN PETE MURRAY OP PINKPOPPinkpop blijft dit jaar goede namen boeken. Nadat enkele weken geleden veel...

Nieuws - divers nieuws

NIEUWS: O.A. DAUWPOP, HURRICANE, DOUR, ARROW,... Naast al het grote-namen-nieuws zijn er vaak ook vele line-up toevoegingen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.