Nieuwe acts Bospop en Bevrijdingspop

Door Yeahroen op 03 april 2006 - 10:47 1 Bevrijdingspop
Haarlem staat op 5 mei in het teken van Bevrijdingspop. Hoewel de organisatie nog maar weinig info op haar website heeft staan over de programmering (behalve dat Lange Frans niet meer welkom is...), zijn er al wat interessante namen bekend geworden via andere kanalen. Naast Pete Philly & Perquisite, Kraak & Smaak, Racoon en New Model Army is nu ook duidelijk dat Bjorn Berge er te zien zal zijn. Verder heeft Funkabillities afgelopen weekend de Rob Acda Award gewonnen in het Haarlemse Patronaat. Traditioneel mag de winnaar van deze bandjescompetitie Bevrijdingspop openen. Een eer waar geen winnaar voor zal bedanken!

Bospop
Ook voor het Weertse Bospop zijn wat mooie namen bekend geworden. Joe Jackson, tourend met originele bandleden, is zeker niet de minste. Verder zijn ook Jon Amor en Julian Sas enkele nieuwe namen voor het Bospop programma. Zoals eerder bericht zal ook Sting hier te zien zijn op een speciaal voor hem in het leven geroepen extra festivaldag.

Jon Amor treedt niet alleen op op Bospop, maar zal 3 juni op een bluesfestival in Zoetermeer te zien zijn, zo valt te lezen op de site van deze bluesrocker.


Foto Madball

MADBALL, SHELTER EN SLAPSHOT NAAR POWER FESTIVALOver het Power Festival dat 2 juli gehouden wordt in de Tilburgse 013...

Nieuws - divers nieuws

BELGISCHE FESTIVALS: LOKERSE FEESTEN EN MARKTROCK Eerder meldden we al dat Heather Nova, Madness en Texas op de Lokerse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.