Winnen: 2x2 kaarten voor festival Crazy Town in Schijndel

Door MGSlot op 09 januari 2013 - 10:42 1 Fascinerende decors; een spetterende dance arena en een prachtige DJ booth waar DJ's uit de de top van de nationale en internationale house scène zullen optreden. Sidney Samson, Gregor Salto, Apster ft. MC Roga, Billy the Kit ft. MC Ambush, Bassjackers, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, La Fuente ft. MC Gee en Timpressive. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het nieuwe evenement Crazy Town, dat op zaterdag 19 januari 2013 in Manege De Molenheide in Schijndel wordt gehouden.

Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Crazy Town in Manege De Molenheide op 19 januari.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Crazy Town in Manege De Molenheide wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant .
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! [url2=https://www.festivalinfo.nl/register.php]Registreren doe je in een handomdraai.
Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Crazy Town in Manege De Molenheide'.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festivalinfo logo nieuw15

VUL ONZE ENQUÊTE IN EN MAAK KANS OP 50 DRANKMUNTEN!Er wordt constant hard gewerkt aan de Festivalinfo sites. Op het moment zijn...

oerolnews

OEROL ONTVANGT EXTRA SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE De organisatie van Oerol heeft te horen gekregen van de Provincie Fryslân dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.