Nieuwtjes : o.a. Beeckestijn en Lowlands

Door Yeahroen op 10 april 2006 - 11:00 In april is het stevig aanpoten voor de programmeurs van Nederland, de zomer is in aantocht en de festivalpodia dienen gevuld te worden. In hoog tempo worden dan ook volledige line-ups, interessante toevoegingen hieraan en drukke tourschema's bekend. Hieronder weer enkele noemenswaardige nieuwtjes over diverse festivals!

Fishbone en Opgezwolle komen naar het gratis toegankelijke Beeckestijnpop, dat dit jaar op 10 juni gehouden wordt in Velsen-Zuid.

Een week later kun je in Amersfoort terecht voor een ander gratis feestje. Daar wordt op 17 juni Torenpop gehouden. Onder andere Green Lizard en Gem treden er op.

In Rotterdam kan je op 2 juli terecht op het Metropolis Festival, op dit behoorlijk grote festival valt elk jaar veel te zien. O.a. Why?, The Answer en El Camino zijn aan het rijtje namen toegevoegd.

Ook voor het populaire (maar een stuk minder gratis toegankelijke) Lowlands Festival is weer een populaire artiest bekendgeworden voor de in rap tempo groeiende line-up. Belle And Sebastian doen namelijk in hun festivaltour ook de flevopolder aan, zo blijkt.defqon2006.jpg

DEFQON.1 FESTIVAL2006: DE LINE-UPOp 17 juni organiseert Q-dance op Almere Strand de vierde editie van Defqon.1...

Bevrijdingspop Haarlem

BEVRIJDINGSPOP HAARLEM MET O.A. RAMSES SHAFFY Het programma van Bevrijdingspop in Haarlem is inmiddels zo goed als rond....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.