Babylon Circus bouwt feestje op o.a. Parkpop

Door Yeahroen op 11 april 2006 - 10:07 1 Het trendsettende Belgische Dour Festival had het al jaren in de gaten en boekte ze in het verleden keer op keer... Babylon Circus is dé ultieme feest en festivalact. Wie zegt u? Nooit van gehoord? Daar komt dit jaar zeker verandering in.

Na vorig jaar en begin dit jaar o.a. het publiek op Amsterdam Roots en Eurosonic tot een euforisch geheel omgetoverd te hebben komt de Franse feestpoprockska-act in 2006 pas écht naam maken in Nederland en wel op een aantal van de grootste festivals.

Een dag nadat ze nog in de kleine zaal van de Tilburgse 013 staan (meer info), is Babylon Circus te zien in Den Haag op Koninginne Nach, dit jaar op 28 april omdat koninginnedag dit jaar op 29 april gevierd wordt. Niet veel later keert de act terug naar Den Haag voor een encore en wel op het grootste festival van het land, waar elk jaar circa 400.000 bezoekers rondstruinen, namelijk het gratis toegankelijke Parkpop (agenda's erbij: dit jaar op 25 juni!). Voor Parkpop is op dit moment verder nog weinig bekend, op de Parkpopsite wordt echter aangekondigd dat half april het programma bekend gemaakt zal worden. Heel even geduld voor de rest van het Parkpop programma dus...! Hier komen we op terug.

Enkele weken later spelen de feestfransozen op de Nijmeegse Zomerfeesten (Vierdaagse Feesten), nog een groot, gratis en druk bezocht evenement.

De band zal na deze uitgebreide introductie ongetwijfeld vaker te zien zijn. Inmiddels is al bekend dat ze 1 september als seizoensopener fungeren voor het (recent geopende) Purmerendse Poppodium P3.


pinkpop2005_goed

TWEE TOEVOEGINGEN VOOR PINKPOPHet programma van Pinkpop 2006 is bijna af. Vandaag kunnen weer twee namen...

dour2006_news.jpg

LEUKE NIEUWE NAMEN VOOR DOUR 2006 Met toevoegingen als Within Temptation, Janez Detd, The Dandy Warhols,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.