Overzicht Paasfestivals dit weekend

Door Stofje op 14 april 2006 - 14:53 1 Het Paasweekend staat voor de deur en dat betekent dat er in diverse steden weer diverse festiviteiten en festivals georganiseerd worden. Festivalinfo.nl zet ze voor je op een rijtje.

Paaspop Schijndel
Het grootste paasfestival van het land. Op zaterdag 15 en zondag 16 april is Schijndel het toneel voor Paaspop. Met optredens van Anouk, Michel de Heij, Dropkick Murphys, De Dijk, Racoon, Relax, Van Dikhout, Vive la Fete en T. Raumschmiere heeft de orgainsatie weer een erg gaaf programma weten samen te stellen.

Paaspop Zieuwent
Van zaterdag 15 tot en met maandag 17 april gaat het Gelderse Zieuwent los met haar eigen Paaspop. Optredende artiesten zijn: Daniel Lohues, Di-Rect, Brainpower, Dropkick Murphys, Van Katoen, Jan Smit en zZz.

Motel Mozaïque
In Rotterdam gaat Motel Mozaïque vandaag van start en zal duren tot 16 april. Je kunt daar acts als The Cardigans, Mogwai, We Are Scientists, Zita Swoon en The Veils gaan zien.

Prilpop
In Sevenum is Prilpop. Van 14 april tot en met 17 april zijn o.a. 2nd Place Driver, 433fm Silent Disco en NuClear Family op dit gratis festival te bewonderen.

Paasblues
In het Brabantse Asten kun je van vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april genieten van de blues, met behulp van o.a. Cuban Heels, Juke Joints en The Strikes.

Paas Music Festival
Ook in Noord Holland is een paasfestival. In Breezand zullen op zaterdag 15 en zondag 16 april onder anderen Band Zonder Banaan en Daisy Vain optreden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefpukkelpop_algemeen_news.jpg

NIEUWE NAMEN VOOR PUKKELPOPWe kunnen weer wat namen bijschrijven voor Pukkelpop . Nickelback, The...

pinkpop2005_goed

ANOUK NIET OP PINKPOP Anouk heeft afgezegd voor Pinkpop. De Haagse zangeres werd het niet eens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.