Winnen: 2x2 Bruis@TheDocks vrijdag en zaterdag

Door Daphne_W op 05 maart 2013 - 16:10 1 Bruis@TheDocks staat voor een eigenwijze line-up in de achtertuin van de Muziekgieterij in Maastricht op 8 en 9 maart. Met op vrijdag optredens van très.b, DeWolff, BEEF, Mozes & the Firsborn, Gallops, Wallace VanBorn en Toy.
Op zaterdag zullen Bearskin, Sir Yes Sir, Headphone, The Van Jets, I am Kloot, Mr & Mississippi, Orlando, Dan San, BRNS, Sungrazer en Fidlar optreden. Bruis@TheDocks is van alle markten thuis.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Bruis@TheDocks op vrijdag 8 maart en 2x2 kaarten voor zaterdag 9 maart.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Bruis@TheDocks wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, welke dag dat je wilt gaan en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Bruis@TheDocks'.LilianHaknews

LILIAN HAK E.A. TIJDENS LENTEBOCK FESTIVAL UTRECHT 2013Op 5, 6 en 7 april wordt voor de tweede keer het Lentebock Festival...

marduknewss.jpg3

DOKK’EM OPEN AIR KRIJGT MARDUK De Zweedse blackmetalband Marduk komt naar Dokk’em Open Air. Het optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.