Dokk’em Open Air krijgt Marduk

Door Marz667 op 05 maart 2013 - 13:07 1 De Zweedse blackmetalband Marduk komt naar Dokk’em Open Air. Het optreden in Friesland wordt een exclusieve Nederlandse festivalshow. In totaal spelen ruim twintig (inter)nationale metalbands op Dokk’em Open Air, verdeeld over twee dagen en twee podia.

Voor Friese metalbands organiseert Dokk’em Open Air, in samenwerking met het Leeuwarder metalfestival Into The Grave, de bandwedstrijd Highway To Hell. Die vindt plaats op zaterdag 18 mei in Poppodium Romein.bruis@thedocks

WINNEN: 2X2 BRUIS@THEDOCKS VRIJDAG EN ZATERDAGBruis@TheDocks staat voor een eigenwijze line-up in de achtertuin van de...

Rock Herk nieuws2

NIEUWE LOCATIE EN PODIUM VOOR ROCK HERK Het Belgische festival Rock Herk verhuist naar een andere locatie en voegt...

REACTIES

Avatar GT-Rick
di 05 mrt 2013 16:57

GT-Rick Goh, voor de afwisseling maar weer eens een Scandinavische blackmetalband. Een beetje meer diversiteit zou wel welkom zijn. Doom-metal, hardrock of nu-metal zouden prettige genres zijn om de dubbele bass en grunting zo nu en dan te onderbreken.

 0
Avatar schreuder
di 05 mrt 2013 23:37

schreuder +1

 0
Avatar jos_theboss22
wo 06 mrt 2013 10:28

jos_theboss22 GT-Rick schreef:
Goh, voor de afwisseling maar weer eens een Scandinavische blackmetalband. Een beetje meer diversiteit zou wel welkom zijn. Doom-metal, hardrock of nu-metal zouden prettige genres zijn om de dubbele bass en grunting zo nu en dan te onderbreken.


Volgens mij hebben ze met Pps en Orange Goblin en Witchcraft al genoeg hard rock. En er staan ook zat heavy(power) metal bands.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.