Vijftal nieuwe namen erbij voor Alcatraz Hard Rock & Metal Festival o.a. Lacuna Coil en Static-X

Lacuna Coil news_groot
Vijftal nieuwe namen erbij voor Alcatraz Hard Rock & Metal Festival o.a. Lacuna Coil en...
Door Cartman91 op 02 december 2019 - 13:181Het Belgische rock- en metalfestival Alcatraz Hard Rock & Metal Festival maakt iedere dag twee namen bekend. Zo bevestigde het festival al namen als As I Lay Dying, Behemoth, Cradle Of Filth en Life of Agony.

De afgelopen dagen voegde het festival daar nog Enslaved, Marduk, Lacuna Coil en Dark Tranquillity bij. Vandaag wordt daar ook nog Static-X aan toegevoegd.

Laatstgenoemde is opvallend te noemen, vijf jaar geleden inmiddels overleed frontman Wayne Static. Na zijn overlijden heeft de rest van de band een nieuwe frontman aangesteld die onder de naam Xer0 doorgaat. Deze mysterieuze nieuwe frontman draagt ook nog eens een masker van het gezicht van de originele frontman, wat voor de nodige controversie zorgde. Volgens de band is het onderdeel van het helingsproces. In oktober stond de band nog in Trix te Antwerpen.

Alcatraz vindt plaats in de Belgische gemeente Kortrijk. Tickets zijn inmiddels ook in de voorverkoop gegaan. Een regulier kaartje kost je 150,50 euro, voor een VIP combi betaal je 299,50 euro.BESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Alcatraz Hard Rock & Metal Festival  2020
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Alcatraz 2020 | Jetons Boissons Et Nourriture
Alcatraz 2020 | Combi
Alcatraz 2020 | Camping
Alcatraz 2020 | Vip Tickets
better get hit

FESTIVAL BETTER GET HIT 2020 AFGELASTZojuist is bekend gemaakt dat het festival Better Get Hit niet door gaat. De...

Dour Festival 2020 news

FLOATING POINTS TWEEDE NAAM VOOR DOUR FESTIVAL Na de aankondiging van de eerste headliner van het Belgische Dour Festival,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.