Vijftal nieuwe namen erbij voor Alcatraz Hard Rock & Metal Festival o.a. Lacuna Coil en Static-X

Lacuna Coil news_groot
Vijftal nieuwe namen erbij voor Alcatraz Hard Rock & Metal Festival o.a. Lacuna Coil en...
Door Cartman91 op 02 december 2019 - 13:18 1 Het Belgische rock- en metalfestival Alcatraz Hard Rock & Metal Festival maakt iedere dag twee namen bekend. Zo bevestigde het festival al namen als As I Lay Dying, Behemoth, Cradle Of Filth en Life of Agony.

De afgelopen dagen voegde het festival daar nog Enslaved, Marduk, Lacuna Coil en Dark Tranquillity bij. Vandaag wordt daar ook nog Static-X aan toegevoegd.

Laatstgenoemde is opvallend te noemen, vijf jaar geleden inmiddels overleed frontman Wayne Static. Na zijn overlijden heeft de rest van de band een nieuwe frontman aangesteld die onder de naam Xer0 doorgaat. Deze mysterieuze nieuwe frontman draagt ook nog eens een masker van het gezicht van de originele frontman, wat voor de nodige controversie zorgde. Volgens de band is het onderdeel van het helingsproces. In oktober stond de band nog in Trix te Antwerpen.

Alcatraz vindt plaats in de Belgische gemeente Kortrijk. Tickets zijn inmiddels ook in de voorverkoop gegaan. Een regulier kaartje kost je 150,50 euro, voor een VIP combi betaal je 299,50 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefbetter get hit

FESTIVAL BETTER GET HIT 2020 AFGELAST Zojuist is bekend gemaakt dat het festival Better Get Hit niet door gaat. De...

Dour Festival 2020 news

FLOATING POINTS TWEEDE NAAM VOOR DOUR FESTIVAL Na de aankondiging van de eerste headliner van het Belgische Dour Festival,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.