Festivalinfo met app op koud Paaspop

Door RobZ op 29 maart 2013 - 13:10 1 Het is een heugelijke dag; Vandaag begint festivalseizoen 2013/2014 met Paaspop Schijndel. Hoewel we nog niet in ons t-shirt naar buiten kunnen, hebben we wel erg veel zin in het eerste grote festival van het seizoen! Festivalinfo is vanzelfsprekend uitgebreid aanwezig.

Festivalinfo ondersteunt Paaspop met onze Festivalinfo app. Dit betekent dat je met je mobiele telefoon het blokkenschema, informatie over de bands en de plattegrond kunt raadplegen. Hier vind je alle Paaspop informatie via onze app. Er zijn nog wat last-minute wijzigingen in het programma geweest, dus check de app voor de laatste info.

De Paaspop festivalorganisatie heeft de volgende tips voor Paaspop kampeerders opgesteld:

- Ga droog en (indien mogelijk) warm je slaapzak in!
- Zorg er daarnaast voor dat je een zeil of iets anders onder je tent en/ofslaapzak hebt liggen. Dit houdt kou tegen die vanuit de grond omhoog trekt.
- Probeer indien mogelijk niet direct op de grond/zeil te liggen maar op een stretcher of slaapmat (luchtbed kan ook alleen isoleert dit vele malen minder).

Verder zijn er extra kachels in de Paaspop-festivaltenten geinstalleerd en is er op de camping een campingwinkel waar je warme en comfortabele tenten, lekker warme fleece dekens, slaapzakken en overige benodigdheden kunt kopen. Verder is er de hele nacht een groot kampvuur op de Paaspop camping.

Heb je nog behoefte aan Paaspop 2013 voorpret? Hier vind je onze Paaspop Spotify Playlist.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop2013

TICKETVERKOOP PUKKELPOP GAAT HARDDe organisatie van Pukkelpop heeft bekend gemaakt dat de ticketverkoop gaat...

ElectronicFamily

ELECTRONIC FAMILY KOMT MET PROGRAMMA Op zaterdag 20 juli vindt de derde editie van het Electronic Family Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.